Home Te Koop Huis 7370 Dour
Rue du Coron 258
Kaart

Rue du Coron 258

7370 Dour Huis Te Koop
145 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een charmant renovatieproject in de nabijheid van het centrum van Dour? Deze woning is te koop vanaf 99.000 euro, exclusief eventuele makelaarskosten die voor de koper zijn.

Deze in aanbouw zijnde residentie heeft heel wat te bieden. Op het gelijkvloers vind je onder andere een salon, eetkamer, bureau, een ingerichte keuken en een doucheruimte, naast een gezellige binnenkoer en een mooie tuin voor buitenmomenten.

Het eerste verdiep beschikt over een kleine nachthal en twee slaapkamers, waarvan één gekoppeld is aan een dressingruimte. Voor extra opslagruimte kan je terecht op de tweede verdieping waar zich een zolder bevindt.

Belangrijk om weten is dat de verwarming gebeurt via convectoren op gas en een op gas gestookte waterverwarmer. Ook is de woning voorzien van dubbel glas. De kadastrale inkomsten bedragen 342 euro.

Met een totale oppervlakte van 644 m² heb je alle ruimte om deze woning te transformeren tot jouw droomplek. Let wel, deze advertentie is niet bindend en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om al dan niet in te gaan op elk bod dat wordt gedaan. Eventuele overbiedingen worden beheerd volgens de regels van het makelaarskantoor Logissim. Bezoek hun website (www.logissim.be) voor meer informatie over hun tarieven en voorwaarden. De aangegeven bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het EPC.

* * *

Rue du Coron 258 - 7370 Dour - Prix: Offre à partir de 99.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.



Maison en cours de rénovation, située à proximité du centre de Dour et comprenant:



Sous-sol: Caves.



Rez: Salon, salle à manger, bureau, cuisine meublée, salle de douche, cour, beau jardin.



Etage: Petit hall de nuit, deux chambres dont une avec pièce dressing.



Etage 2: Grenier de rangement.



Divers: Convecteurs GAZ, chauffe-eau GAZ, châssis double vitrage.



RC: 342 euros.



Superficie totale: 6 ares 44 centiares.



Prix: Offre à partir de 99.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles surenchères sur le prix seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 99.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
0S8105-KQYJM
Makelaar Code
11462
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€99.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com