Home Te Koop Huis 1620 Drogenbos
Kuikenstraat 150
Kaart

Kuikenstraat 150

1620 Drogenbos Huis Te Koop
134 m² wonen
114 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante bel-etage woning in Drogenbos, aangeboden door Immo Pické. Hoewel renovatie nodig is, biedt het huis een schat aan mogelijkheden en ligt het dichtbij alle essentiële voorzieningen zoals scholen, winkels en belangrijke verkeersroutes. Bovendien is het slechts een steenworp verwijderd van Ukkel.

Het gelijkvloers van de woning bestaat uit een inkomhal, een ruime garage en een berging. De eerste verdieping beschikt over een nachthal, een woonkamer met eethoek, een keuken met balkon en een extra bergruimte, evenals een badkamer en een toilet.

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte met een nachthal, twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16,5 m2 en 12,50 m2, en een extra kamer die perfect zou zijn als kantoor of kinderkamer.

Buiten geniet u van een gezellige tuin en er is ook een zolder voor extra opslag. Houd er rekening mee dat er een renovatieplicht van toepassing is op deze woning.

* * *

Kuikenstraat 150 - 1620 Drogenbos - OPTIE OPTIE OPTIE Immo Pické biedt u deze charmante, te renoveren bel-etagewoning aan gelegen in Drogenbos, in de nabijheid van alle voorzieningen, scholen, invalswegen en winkels. Deze woning bevindt zich op een boogscheut van Ukkel en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een grote garage en een berging. Op de eerste verdieping bestaat de woning uit een nachthal, een woonkamer met eethoek, een keuken met balkon en berghok, een badkamer en een toilet. Op de tweede verdieping bestaat deze woning uit een nachthal, twee ruime slaapkamers (16,5 m2 en 12,50 m2) en nog een bureau/kinderkamer (5,50 m2). Achteraan beschikt deze woning ook nog over een gezellige tuin. Aanwezigheid van stockagezolder. Renovatieplicht is van toepassing.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Kadastraal Inkomen
€ 956
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
114 m2
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
-NS8KEMDIQZ2
Makelaar Code
5939870
EPC Waarde
445 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€339.000 / Immo Pické
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com