Home Te Koop Huis 9031 Drongen
Meekrapstraat 7
Kaart

Meekrapstraat 7

9031 Drongen Huis Te Koop
220 m² wonen
841 m² perceel

Deze ruime bungalow in het schilderachtige Baarle-Drongen is een fantastische renovatiekans en biedt de ideale gelegenheid om uw droomhuis te realiseren. Gelegen op een perceel van 841 m2 aan het einde van een rustige doodlopende straat, geniet u van optimale privacy.

De woning telt momenteel vijf slaapkamers, wat genoeg ruimte biedt voor een groot gezin. Bovendien kunt u extra kamers omvormen tot kantoorruimtes of hobbykamers naar wens. De zonnige tuin is perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, terwijl de inpandige garage praktische opslagmogelijkheden en gemakkelijke toegang tot uw huis biedt.

De ruime woonkamer vormt het hart van de woning en biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie. Een uniek kenmerk van deze woning is de mogelijkheid om een extra verdieping toe te voegen, waardoor uw woonruimte aanzienlijk kan worden uitgebreid. Dit biedt kansen voor meer kamers, een atelier, of een extra woonruimte.

Benut deze unieke kans om uw eigen touch aan deze woning in Drongen te geven en maak er uw droomhuis van. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezoek.

* * *

Meekrapstraat 7 - 9031 Drongen - Deze uitdagende renovatiekans in het pittoreske Baarle-Drongen biedt de perfecte gelegenheid om uw droomwoning te creëren. Deze ruime bungalow op een perceel van 841 m2 is gunstig gelegen aan het einde van een rustige, doodlopende straat, waardoor u geniet van de ultieme privacy en sereniteit.
Momenteel beschikt de woning over vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een groot gezin of de mogelijkheid om extra kamers om te toveren tot kantoorruimtes of hobbykamers. De zonnige tuin biedt de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, terwijl de inpandige garage u praktische opslagmogelijkheden en gemakkelijke toegang tot uw huis biedt.
Het hart van de woning is de ruime living, waar u gezellige avonden kunt doorbrengen met de familie. De ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor aanpassingen aan uw specifieke behoeften.
Wat van deze woning een topper maakt, is de mogelijkheid om een extra verdieping toe te voegen, waardoor uw woonruimte aanzienlijk wordt vergroot. Dit opent de deur naar nog meer kamers, een atelier, of een extra woonruimte - de keuze is aan u!
Grijp deze kans om uw eigen stempel te drukken op deze unieke woning in Drongen en maak er uw droomwoning van. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezoek. 09 278 88 88 - justine@convas.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 440.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.224
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
841 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
MWDKN4R3ZH3G
Makelaar Code
3694979
EPC Waarde
395 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€440.000 / Convas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com