Home Te Koop Huis 3803 Duras
Galgestraat
Kaart

Galgestraat

3803 Duras Huis Te Koop
175.7 m² wonen
550 m² perceel
3 slaapkamers

Kasteelzicht, een charmant ontwikkelingsproject bestaande uit 5 pastorijwoningen, ligt op een toplocatie op 5 minuten rijden van het centrum van Sint-Truiden en slechts op fietsafstand van het treinstation. Met de auto is Leuven en Hasselt via de E40 en N80 ook eenvoudig te bereiken. De woningen bevinden zich op ruime percelen, gelegen op het zuidwesten met achteraan een prachtig uitzicht op tuin- en weiland. Binnenin de woningen profiteert u van grote raampartijen die veel lichtinval bieden, alsook van een ruime inkomhal met apart toilet, een open leefruimte met keuken, berging, 3 slaapkamers, een badkamer en nog een apart toilet op de eerste verdieping. Ten slotte kan u de tweede verdieping gebruiken als polyvalente ruimte voor al uw dromen.

* * *

Galgestraat - 3803 Duras - Het project ‘Kasteelzicht’ is een kleinschalig project, bestaande uit 5 charmante pastorijwoningen in half open verband en dit op een toplocatie!
Deze mooie compositie ligt niet alleen op 5 minuten rijden van het centrum van Sint-Truiden maar bevindt zich bovendien op niet meer dan fietsafstand van het treinstation van Sint-Truiden met ideale ontsluiting naar zowel Leuven als Hasselt.
Ook met de auto bereikt u vlot beiden steden door de strategisch gelegen verbindingen met de E40 en de N80.
De woningen zijn allen gelegen op ruime percelen welke zuidwestelijk georiënteerd zijn en met achteraan een mooi uitzicht op tuin- en weiland.
In huis zorgen grote raampartijen voor veel lichtinval en een royaal gevoel van ruimte. De woningen herbergen op het gelijkvloers een ruime inkomhal met apart toilet, een aangename leefruimte annex open keuken en een aparte berging.
Op de eerste verdieping geniet u van 3 slaapkamers, badkamer en nog een apart toilet.
Last but not least kan u met al uw dromen terecht op de ruime polyvalente ruimte op de tweede verdieping ideaal als extra slaapkamer, bureau, fitness..

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.200
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
550 m2
Bewoonbare oppervlakte
175.7 m2
Referentie
UQ9ADOR-GJAJ
Makelaar Code
789
Prijs Geschiedenis
15 Nov 2023
€359.200 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com