Home Te Koop Huis 2650 Edegem
Boerenlegerstraat 9



immo Kaart

Boerenlegerstraat 9, 2650 Edegem

Huis Te Koop in Edegem
94 m² wonen
170 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Boerenlegerstraat 9 - 2650 Edegem - Algemeen:
In het hart van Edegem op slechts enkele passen van het Gemeenteplein vinden we deze charmante woning met 2/3 slaapkamers terug. De nabijheid van winkels, openbaar vervoer, bibliotheek, restaurants, ... maken deze woning een interessante optie voor jong en oud. Er is een servitudeweg aanwezig waardoor de tuin makkelijk bereikbaar is via de straat.

Bijkomende troef is de volledig vernieuwde badkamer, de nieuwe ramen (met elektrische rolluiken), deuren en de gevel welke recent van crepi werd voorzien.
Indeling:
We betreden de woning via een compacte inkomhal. De leefruimte is uitgevoerd op tegel en voorzien van een recente gashaard. Naast de leefruimte vinden we een bureau terug welke op heden in gebruik is als gelijkvloerse slaapkamer. Via de hal lopen we door naar de keuken en badkamer. Hier werd het platte dak recent geïsoleerd. De keuken is voorzien van alle gemakken doch licht op te frissen. De badkamer werd recent vernieuwd met zeer kwalitatieve materialen. Er is een inloopdouche, toilet en mooie lavabo aanwezig. Er is ook een aansluiting voor de wasmachine en de droogkast.

Op de eerste verdieping vinden we aan de voorzijde een eerste slaapkamer met ingemaakte kasten. Er is een kleine berging aanwezig en een tweede slaapkamer met ruime velux. Ondergrond is er nog een lage bergkelder aanwezig toegankelijk via een poortje onder de trap.

Achterliggend is er een leuke tuin met mooi terras en tuinhuis aanwezig. Via de servitudeweg naar de straat is de tuin goed bereikbaar voor de fietsen.

Interesse?
Zoekt u een leuke woning in het hart van Edegem om zelf te wonen of als investering? Aarzel niet langer en neem contact op via 03/459.89.59 of info@immovivo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
170 m2
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
ZFGF1A6CUYQ4
Makelaar Code
2778
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com