Kaart

2650 Edegem Huis Te Koop
268 m² wonen
184 m² perceel
2 slaapkamers

Op zoek naar een winstgevende vastgoedbelegging in het hart van Edegem? Deze opbrengsteigendom is absoluut de moeite waard! Het pand omvat een commercieel gelijkvloers met een veelheid aan zakelijke mogelijkheden, en een ruim, licht appartement met twee slaapkamers.

Het pand is centraal gelegen in Edegem - dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer, en met uitstekende verbindingen naar grote invalswegen en snelwegen, evenals omliggende gemeenten.

De commerciële ruimte op het gelijkvloers is momenteel verhuurd als boekenwinkel, maar kan gemakkelijk worden aangepast voor andere zakelijke activiteiten. Het bevat een sanitaire voorziening en kitchenette. Het huurcontract hiervoor is al beëindigd.

Boven vinden we een ruim, doorlopend verhuurd appartement. Via de inkomhal komen we in de lichtrijke leefruimte en aangrenzende, bijna volledig uitgeruste keuken. Het slaapgedeelte bestaat uit een grote masterbedroom, een gastenkamer en een vernieuwde badkamer met inloopdouche.

Het gehele pand profiteert van dubbele beglazing en een geïsoleerd dak en voldoet aan de EK-normen.

Investeer in deze opbrengsteigendom in Edegem, bestaande uit een commercieel gelijkvloers met talrijke mogelijkheden en een continu verhuurd appartement. Het is de ideale investeringskans!

* * *

Opbrengsteigendom bestaande uit commercieel gelijkvloers met mogelijkheden en ruim appartement voorzien van twee slaapkamers op toplocatie te Edegem!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Edegem, centraal, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Gelijkvloers: commercieel gelijkvloers met mogelijkheden, sanitaire voorziening, kitchenette. Appartement: Inkomhal, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, toilet.
Omschrijving: Opbrengsteigendom bestaande uit een ruim commercieel gelijkvloers met mogelijkheden. Het pand wordt momenteel verhuurd als boekenwinkel maar biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten. De opzeg werd reeds gedaan. Het appartement is nog steeds verhuurd. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend de quasi-volledig geïnstalleerde keuken. Het slaapgedeelte voorziet in een ruime masterbedroom en gastenkamer en de vernieuwde badkamer is voorzien van inloopdouche.
Kortom: Opbrengsteigendom bestaande uit commercieel gelijkvoers met mogelijkheden en verhuurd appartement op toplocatie te Edegem.
Bijzonderheden: - opbrengsteigendom- commercieel gelijkvloers- dubbele beglazing- geïsoleerd dak- EK-conform

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
184 m2
Bewoonbare oppervlakte
268 m2
Referentie
GFH0JLQRXVHV
Makelaar Code
39821
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€495.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com