Home Te Koop Huis 2650 Edegem
Ter Borchtlaan 1
Kaart

Ter Borchtlaan 1

2650 Edegem Huis Te Koop
278 m² wonen
484 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In de geliefde Elsdonckwijk ontdek je deze ruime halfopen woning, gelegen op een perceel van 484 m². De woning is bijzonder geschikt voor grote gezinnen of als kangoeroewoning dankzij de nieuwe dakverdieping die in 2013 werd toegevoegd. Een extra pluspunt is het veelzijdige bijgebouw in de tuin (bijna 50 m² groot), ideaal om in te richten als kantoor of praktijkruimte.

Deze woning kan tevens pronken met een milieuvriendelijk B-label, te danken aan energiebesparende maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen, een condensatieketel en hoogrendementsglas. Ben je op zoek naar een solide, ruime woning, klaar om naar jouw smaak afgewerkt te worden? Dan is dit jouw kans, dus neem snel contact op!

Bij binnenkomst leidt de hal je naar de open en lichtrijke leefruimte (62 m²) met geïntegreerde keuken. Deze keuken, met uitzicht op de tuin, is volledig uitgerust en heeft een prachtig AGA fornuis. De woning biedt ook een afzonderlijk kantoor. Je wordt als het ware naar de aangelegde tuin met groot terras getrokken, een echte rustoase gecreëerd door de huidige bewoners. Het bijgebouw in de tuin, voorzien van sanitair en keuken, biedt samen met de garage bijna 50 m² extra ruimte. Dit kan bijvoorbeeld als kantoor of praktijkruimte gebruikt worden en heeft een aparte toegang met dubbele oprit.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met bad, wastafel en toilet. De nieuwe dakverdieping functioneert als volwaardig appartement, compleet met eigen keuken, bergruimte, badkamer en twee ruime slaapkamers. Beide kamers hebben een trap naar een mezzanine waar je een bed kunt plaatsen.

Daarnaast is er ook nog een ruime kelder voor opslag en wassen.

Ben je op zoek naar een praktijkwoning, kangoeroewoning of ruime gezinswoning in de Elsdonckwijk? Wacht niet langer en bel ons vandaag nog op 03/459.89.59.

* * *

Ter Borchtlaan 1 - 2650 Edegem - Algemeen:
In de populaire Elsdonckwijk vinden we deze zeer ruime half-open bebouwing terug op een perceel van 484 m². Dankzij de nieuwe dakverdieping (2013) leent de woning zich ideaal voor grote gezinnen of als kangoeroewoning. Een bijkomende troef is het bijgebouw achteraan de tuin. Deze polyvalente ruimte (met aparte ingang) van net geen 50 m² kan ideaal zijn als kantoor, praktijkruimte,... .

Dankzij ondermeer condensatieketel, isolatie, zonnepanelen en hoogrendementsglas is er een energiezuinig B-label van toepassing. Zoekt u een solide, grote woning om naar eigen smaak af te werken? Maak dan snel een afspraak.

Indeling:
We betreden de woning via hal met toilet tot in de ruime opengewerkte leefruimte met leefkeuken (samen 62 m²!). Dankzij de grote ramen en lichtkoepels komt er zeer veel licht binnen in deze ruimte. Er is ook nog een apart bureau voorzien De volledig geïnstalleerde keuken met mooi zicht op de tuin beschikt over alle voorzieningen en een AGA fornuis als pronkstuk. Vanzelf word je in de aangelegde tuin met groot terras gezogen. Je kan zien dat de bewoners echte levensgenieters zijn die er een oase van rust van hebben gemaakt. Grote troef is het bijgebouw achteraan met sanitair en keuken die in combinatie met de garage net geen 50 m² aan mogelijkheden omvat (kantoor, praktijk, ...). Hier is er een aparte toegang met een dubbele oprit.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers terug en een badkamer voorzien van bad, lavabo en toilet. Hier vinden we ook de eerste 3 slaapkamers terug. Als we verder stijgen komen we op de nieuwe dakverdieping voorzien. Deze kan dienst doen als volwaardig appartement voorzien van eigen keuken, berging, badkamer met lavabo, douche en toilet en dan 2 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde doet deze nu dienst als leefruimte maar dit kan ook perfect als slaapkamer gebruikt worden. Leuk is dat beide kamers een trap naar de mezzanine hebben waar een bed kan staan.

Qua opslag is er nog een ruime kelder met wasmogelijkheden.

Interesse?
Zoekt u een praktijkwoning, kangoeroewoning of ruime gezinswoning in de Elsdonckwijk? Aarzel niet en bel ons snel op 03/459.89.59.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
484 m2
Bewoonbare oppervlakte
278 m2
Referentie
FNX-B11BSPPP
Makelaar Code
2886
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com