Home Te Koop Huis 2650 Edegem
Rosalialaan 7



immo Kaart

Rosalialaan 7, 2650 Edegem

Huis Te Koop in Edegem
335 m² wonen
1129 m² perceel
6 slaapkamers
€1.495.000
Lening simuleren

Rosalialaan 7 - 2650 Edegem - Villa te koop Prachtige, top notch afgewerkte villa, gelegen in de residentiële villawijk "Molenveld" te Edegem.
Met een verleidelijk zwembad en aangelegde tuin, biedt deze instapklare woning een oase van rust in de populaire Zuidrand van Antwerpen.

Riante inkomhal afgewerkt met maatwerk vestiaire en privatief gastentoilet. Ruime en lichtrijke woon- en leefruimte, die dankzij de grote raampartijen, geniet van een groen zicht op de tuin. Afgewerkt met oog voor detail : lichte parketvloer, hoge plafonds, design verlichting en uiteraard een gezellige openhaard, alles werd zorgvuldig uitgekozen. Ook in de keuken niets dan kwaliteit en volledig uitgerust met alle toestellen, inclusief handig kookeiland, afgewerkt met natuursteen. Gezellige dubbelhoge eetplaats met tuinzicht en toegang naar het grote terras: ideaal om te genieten na een dip in het zwembad, terwijl je kinderen ravotten in de tuin....

Trap met oog voor detail, naar +1. Hier tel je maar liefst 4 good-sized slaapkamers en 2 badkamers. De master suite is voorzien van een walk-in dressing en giga luxe badkamer uitgerust met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Op +2 verder nog 2 kamers van elks ca. 20m², ideaal voor slaapkamers, bureau of hobbykamer. Dubbele garage met aparte ingang, waarbij alle technieken netjes op 1 plaats verwerkt zijn.

Last but not least biedt deze villa nog een praktijkruimte/bureau met apart sanitair en een privé ingang, ideaal voor vrij beroep !

Een instapklare en energiezuinige woning met een ongeëvenaard niveau van comfort en hedendaagse voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en domotica. En met de tijdelijke 6% btw-regeling, is dit het perfecte moment om te investeren in uw droomhuis. Mis deze unieke kans niet om van deze parel uw nieuwe thuis te maken.

Ontdek vandaag nog de ultieme levensstijl die op u wacht.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1129 m2
Bewoonbare oppervlakte
335 m2
Referentie
DTNBDJCNN-JH
Makelaar Code
13373648
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€1.495.000 / Bricks n Stones
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com