Home Huis 2650 Edegem
Oude Godstraat 162
Kaart

Oude Godstraat 162

2650 Edegem Huis
450 m² wonen
9 slaapkamers
€1.665.000

Oude Godstraat 162 - 2650 Edegem - Unieke Investeringsmogelijkheid op de grens Edegem/Mortsel: Gerenoveerd Opbrengsteigendom

Wij zijn verheugd om u een exclusieve kans te bieden om te investeren in een prachtig gerenoveerd opbrengsteigendom, gelegen op een centrale locatie aan de grens van Edegem en Mortsel.

Deze unieke eigendom omvat vijf volledig gerenoveerde appartementen en vijf garageboxen, met een doordacht ontwerp en een focus op energiezuinigheid en verfijning tot in de kleinste details.



1, 2 of 3 slaapkamers: Deze eigendom biedt een diversiteit aan appartementen, waaronder twee appartementen met één slaapkamer, twee appartementen met twee slaapkamers en één ruim appartement met drie slaapkamers. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden, met hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen.
Energie-efficiëntie: Bij de renovatie is speciale aandacht besteed aan energiezuinigheid, wat resulteert in lagere operationele kosten voor de eigenaar en een positieve impact op het milieu. Van geavanceerde isolatie tot efficiënte verwarmings- en koelsystemen, elke stap is genomen om een duurzame leefomgeving te creëren.
Centrale ligging: Gelegen op de grens van Edegem en Mortsel, biedt deze eigendom het beste van twee werelden: de rust en groene omgeving van Edegem en de bruisende voorzieningen van Mortsel. Met nabijheid tot winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatieve voorzieningen, is het een ideale locatie voor bewoners.
Hoog huurrendement: Dankzij de aantrekkelijke locatie, moderne voorzieningen en de kwaliteit van de renovaties, geniet deze opbrengsteigendom van een uitstekend huurrendement. Investeerders kunnen rekenen op stabiele inkomstenstromen en een solide rendement op hun investering.

Dit is een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een waardevolle toevoeging aan hun vastgoedportefeuille. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een prachtig gerenoveerde opbrengsteigendom op een toplocatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Wij kijken ernaar uit u te begeleiden bij deze interessante investering!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.665.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
450 m2
Referentie
YZUFGHJTGF1A
Makelaar Code
68858
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.665.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com