Kaart

2650 Edegem Huis Te Koop
170 m² wonen
506 m² perceel
3 slaapkamers

Recent gerenoveerde woning (170m²) met drie slaapkamers, aangelegde tuin en 2 garages, biedt tal van mogelijkheden (tweewoonst/kangoeroewoning) op toplocatie in Edegem!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Edegem, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, woonkamer (1), keuken (1), Berging, Slaapkamer (1), badkamer (1), Woonkamer (2), keuken (2), slaapkamer (2), slaapkamer (3), kelder, 2 garages, 2 autostaanplaatsen, terras en tuin.
Beschrijving:  Welkom in deze prachtige kangeroewoning, opgedeeld in een gelijkvloersappartement en een duplex-appartement, via de ruime inkomhal komen we in de open leefruimte (1) met authentieke elementen. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort met berging. De keuken geeft tevens toegang tot de recent geplaatste veranda met zicht op de aangelegde tuin. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook nog een ruime masterbedroom, met aansluitend de eerste badkamer met inloopdouche, toilet, wasmeubel en aansluiting wasmachine en droogkast. In de inkomhal vinden we de trap naar het eerste verdiep. Hier komen we in de open en lichtrijke leefruimte (2) met authentieke elementen en aansluitend het terras (West-oriëntatie). Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort. Achter de leefruimte hebben we nog de tweede badkamer met inloopdouche, toilet, wasmeubel en aansluiting wasmachine en droogkast. Via de nachthal begeven we ons naar de 2de verdieping, waar er zich 2 ruime masterbedrooms bevinden. Tot slot heeft deze woning een prachtig aangelegde tuin waar je kan genieten van de zon tot in de late uren (West-oriëntatie). Deze tuin is voorzien van 2 garages achteraan het perceel en minstens 3 autostaanplaatsen.
Bijzonderheden: - Recentelijk gerenoveerd- 2 garages
- 3 autostaanplaatsen- tuin met terras- toplocatie in Edegem
EPC: 283 kWh/m²jaar 
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 689.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
506 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
5FX-IDAMBSPM
Makelaar Code
146936
EPC Waarde
283 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€689.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com