Home Huis 2650 Edegem
Edegemsestraat 46
Kaart

Edegemsestraat 46

2650 Edegem Huis
63 m² wonen
99 m² perceel
1 slaapkamers
€239.000

Edegemsestraat 46 - 2650 Edegem - Rustig wonen net buiten de stad, in een zeer gegeerde buurt in Mortsel? Dat kan hier, in dit instapklare, tot in de puntjes gerenoveerde gelijkvloers appartement vlakbij Mortsel Oude-God. Denk: mooie materialen, een grote leefruimte en slaapkamer én een gezellige buitenruimte van maar liefst 20 m²!
In een kleinschalig gebouw met slechts 3 units, vind je op het gelijkvloers dit fijne appartement waar je zo kunt intrekken. Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met z’n mooie gemarmerde tegelvloer en strakke zwarte houten trap, stap je het appartement links binnen, de open leefruimte in. De warme doorlopende parketvloer springt hier meteen in het oog, net als de mooie lichtinval. Je hebt hier plaats om een groot salon én een eethoek te installeren. Handig hier is de strakke, ingemaakte kast, en in de nis net naast de inkom is er ook nog plaats voor een vestiaire.
In de hal passeer je de badkamer, met z’n mooie XL-tegel in marmerlook, grote inloopdouche, lavabo met meubel en spiegelkast, handdoekenradiator en ventilatiesysteem. Het aparte gastentoilet bevindt zich naast de badkamer. Achteraan heb je links de keuken, die volledig geïnstalleerd is. Denk: strakke; witte greeploze frontjes en een composiet werkblad, met een inductiekookplaat, dampkap, spoelbak, oven, koelkast en diepvries. Van hieruit heb je ook toegang tot het overdekte terras en de gezellige, aanpalende stadstuin van maar liefst 20 m² . Dat is héél wat plaats om verse kruiden te kweken, een luchtje te scheppen, of te aperitieven en dineren al fresco met vrienden en familie. De ruime slaapkamer bevindt zich ook achteraan, en kijkt uit op de koer. Je hebt hier plaats om een bed en een grote kast te zetten.
Alles bij de hand, net buiten de stad Je woont hier in een rustige buurt, op een absolute hotspot in Mortsel: Oude God, waar je keuze te over hebt qua winkels, supermarkten, openbaar vervoer (tram, bus, fietsostrade, velo-station en trein). Van hieruit ben je zo de stad in en weer uit en ook voor wat groen hoef je hier nooit ver. Handig: ook de Ring is op slechts 5 minuutjes rijden en het fijne park Oude-God ligt net om je hoek.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
99 m2
Bewoonbare oppervlakte
63 m2
Referentie
SHOXSAO9FFF9
Makelaar Code
12552
EPC Waarde
299 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230728-0002951316-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€239.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com