Home Te Koop Huis 9900 Eeklo
Lekestraat 127
Kaart

Lekestraat 127

9900 Eeklo Huis Te Koop
153 m² wonen
768 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een halfopen bebouwing met renovatiepotentieel en een ruime tuin in Eeklo? Dit is uw kans! Deze woning ligt dichtbij het centrum, openbaar vervoer, de N9 naar Gent en de E34 Knokke-Antwerpen. Ook winkels, scholen, sportcentra en het natuurgebied 'Het Leen' zijn vlakbij.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, woonkamer, lichte keuken, toilet, badkamer en een multifunctionele ruimte van 12m². De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een ruime zolder. Buiten is er een voortuin, oprit met garage en een grote zonnige tuin.

De vraagprijs is €249.900. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Nele op 0470/79 66 20 of nele@cornelis-partners.be.

Let op: deze woning valt onder de renovatieverplichting, waardoor u mogelijk slechts 1% registratiebelasting betaalt bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Voorwaarde is dat het EPC binnen vijf jaar na aankoop minimaal label D haalt. Neem contact op voor meer informatie.

* * *

Lekestraat 127 - 9900 Eeklo - Bent u op zoek naar een solide, te renoveren halfopen bebouwing met grote tuin dicht bij het centrum van Eeklo? Dan is dit uw kans!

De nabijheid van openbaar vervoer, het treinstation van Eeklo, de N9 naar Gent, de E34 Knokke-Antwerpen, de fietsbaan naar Gent, alle nodige winkels, scholen en sportcentra maken van deze woning de ideale uitvalsbasis voor iemand die graag alles dichtbij heeft en toch graag rustig woont. Ook het vlakbij gelegen natuurgebied 'Het Leen' zorgt voor de nodige ontspannings- en rustmogelijkheden. Kortom: een echte toplocatie!

De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met toegang tot de woonkamer met aansluitend de lichtrijke keuken, een toilet, badkamer en een multifunctionele ruimte van 12m².
De 1ste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers en daarboven een ruime zolder met mogelijkheden.

De woning beschikt daarnaast nog over een voortuin, een oprit met garage en een grote groene zonnige tuin.

Instelprijs: 249.900 euro

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Nele 0470/79 66 20 - nele@cornelis-partners.be

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% (ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen onder voorwaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.900
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
768 m2
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
5S2USKMRQR3R
EPC Waarde
717 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€249.900 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com