Home Huis 8480 Eernegem
Ooievaarstraat 17
Kaart

Ooievaarstraat 17

8480 Eernegem Huis
275 m² wonen
287 m² perceel
4 slaapkamers
€349.000

Deze ruime, instapklare gezinswoning, voorzien van 4 tot 5 slaapkamers, biedt u een zorgeloos wooncomfort met tal van mogelijkheden. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een lichtrijke woonkamer met toegang tot de gezellige binnenplaats via een praktisch schuifraam. De woning heeft tevens een aparte, volledig nieuwe keuken en een extra grote leef- of speelruimte.

De vernieuwde badkamer, uitgerust met een moderne inloopdouche, bevindt zich naast een handige berging met wasmachineaansluiting. De woning beschikt over een knusse veranda en een garage. Op de bovenverdiepingen vindt u 3 ruime slaapkamers, een kantoorruimte en een tweede badkamer met een comfortabel ligbad. De afgewerkte zolder is omgetoverd tot een extra ruime slaapkamer met ontspanningshoek.

De huidige indeling van de woning maakt het ideaal voor een kangoeroewoning met twee gezinnen, maar is ook perfect geschikt voor het combineren van wonen en werk.

Enkele belangrijke pluspunten van dit huis zijn de recent vernieuwde badkamer en elektriciteit (beide in 2022 gerealiseerd), de goede EPC-score en het platte dak dat in 2022 vervangen is. Ook de keuken en PVC ramen zijn nieuw (gepland voor 2023) en voorzien van rolluiken en vliegenramen.

Geniet van een zorgeloos wooncomfort in deze veelzijdige, instapklare gezinswoning met potentieel voor zowel samenlevende gezinnen als ondernemende professionals.

* * *

Ooievaarstraat 17 - 8480 Eernegem - Deze ruime instapklare woning met 4 tot 5 slaapkamers is ingedeeld als volgt: inkomhal met trap, lichtrijke woonkamer met schuifraam naar de binnenplaats, afzonderlijke volledig nieuwe keuken, 2e grote leefruimte/speelruimte, apart toilet, vernieuwde badkamer met inloopdouche, berging met aansluiting wasmachine, veranda en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een bureauruimte en een 2de badkamer met ligbad met ligbad. Op de tweede verdieping bevindt zich een afgewerkte zolderruimte, ingericht als ruime slaapkamer met ontspanningshoek. Tevens is deze woning voorzien van een aangename binnenplaats!

Op heden wordt de woning gebruikt als kangoeroewoning voor 2 gezinnen. De woning kan ook ideaal zijn om een (bij-)beroep uit te oefenen.

Extra troeven:
- Nieuwe badkamer (2022)
- Volledig vernieuwde elektriciteit (2022)
- Goede EPC score
- Plat dak vernieuwd (2022)
- Nieuwe keuken (2023)
- Nieuwe PVC ramen (2023) met rolluiken en vliegenramen

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
287 m2
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
9WNRUM1W0HEL
Makelaar Code
BB/JD/TK/1549
EPC Waarde
24200 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240208-0003137102-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€349.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com