Kaart

Dorpsstraat 8

3740 Eigenbilzen Huis Te Koop
229 m² wonen

Ontdek deze stevige woning in het pittoreske Eigenbilzen, gelegen aan de Dorpsstraat. Deze centraal gelegen woning is omringd door natuur en bevindt zich op korte afstand van steden als Maastricht, Tongeren, Lanaken en Hasselt, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor diverse activiteiten. Bovendien zorgt de nabijheid van openbaar vervoer voor een uitstekende bereikbaarheid.

De woning heeft recente upgrades ondergaan, zoals de installatie van zonnepanelen en extra isolatie, wat bijdraagt aan de duurzaamheid ervan. Op de begane grond bevindt zich een voormalige horecagelegenheid, die met een beetje creativiteit kan worden omgetoverd tot een comfortabele woonruimte met een gezellige woonkamer, keuken en berging. De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de horecagelegenheid voort te zetten.

De woning beschikt over een ruime zolder die nog verder ontwikkeld kan worden, of kan dienen als extra kamers. Hoewel er geen grote tuin aanwezig is, kunt u toch genieten van een knus terras en handige parkeergelegenheid naast de woning.

Enkele troeven van deze woning zijn de centrale ligging in Eigenbilzen, de goede bereikbaarheid, de solide basis met potentieel, de recente duurzaamheidsupgrades en de mogelijkheden voor hergebruik als horecagelegenheid of woonruimte.

Ontdek zelf de mogelijkheden van deze woning! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Dorpsstraat 8 - 3740 Eigenbilzen - Stap binnen in deze solide woning aan de Dorpsstraat in het mooie Eigenbilzen!

| LIGGING & INDELING |

Gelegen op een centrale plek in Eigenbilzen, omringd door natuurlijke schoonheid en op korte afstand van steden als Maastricht, Tongeren, Lanaken en Hasselt, is het de ideale uitvalsbasis voor verschillende activiteiten. Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer is de bereikbaarheid optimaal. Recente upgrades, zoals zonnepanelen en extra isolatie, versterken de duurzaamheid van deze woning.

Op de begane grond vindt u momenteel een voormalige horecagelegenheid, die met wat creativiteit eenvoudig kan worden omgevormd tot een comfortabele woonruimte met een gezellige woonkamer, keuken en berging. De bovenverdieping herbergt drie slaapkamers, terwijl de mogelijkheid om het restaurant voort te zetten altijd open blijft.

Een ruime zolder biedt ruimte voor verdere ontwikkeling of extra kamers. Hoewel er geen grote tuin is, kunt u genieten van een knus terras en praktische parkeergelegenheid naast de woning.

| TROEVEN |

- Centrale ligging in Eigenbilzen
- Goede bereikbaarheid
- Solide fundamenten met potentieel
- Recente upgrades voor duurzaamheid, zoals zonnepanelen en extra isolatie
- Mogelijkheden voor hergebruik als horecagelegenheid of als woning

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van deze woning! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen via telefoon op +32 (0) 89 23 44 22 of via e-mail op [email protected].

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Bewoonbare oppervlakte
229 m2
Referentie
AD4TJ0P9H7DZ
EPC Certificaat
20230120-0002785888-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€250.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com