Kaart

2430 Eindhout Huis Te Koop
173 m² wonen
891 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze goed onderhouden laagbouwwoning uit 1975, gelegen in de rustige omgeving van Eindhout (Laakdal). Met vlotte toegang tot de E313 en goede verbindingen naar omliggende gemeentes zoals Mol, Geel en Meerhout, bevindt u zich op een ideale locatie.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een gezellige leefruimte met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Aan de eetkamer grenst een ruime keuken met plaats voor een ontbijthoek. Daarnaast is er een praktische berging die toegang geeft tot de kelder.

De nachthal leidt naar drie slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en toilet. Via de inpandige garage heeft u toegang tot de zolder, die extra opslagruimte biedt of kan worden omgebouwd tot extra kamers.

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een gezellig zuidterras, ideaal om te genieten van de zomermaanden. Deze woning is een echte aanrader voor wie op zoek is naar rust en groen.

Houd er rekening mee dat de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen van toepassing is. Voor meer informatie, bezoek https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Extra kenmerken van deze woning zijn onder andere een EPC van 666 kWh/m², rustige ligging, verwarming op stookolie en rolluiken.

* * *

Goed onderhouden laagbouwwoning op rustige locatie te Eindhout
De woning dateert van 1975 en verkeert in een goede staat van onderhoud.
Ligging: Rustig gelegen woning te Eindhout (Laakdal) met alle faciliteiten in de omgeving. Tevens is de E313 vlot bereikbaar en is er een goede verbinding naar de omliggende gemeentes (Mol, Geel, Meerhout,..).
Indeling: Inkom, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, garage, kelder en zolder.Omschrijving: De inkomhal met gasten toilet geeft uit op de gezellige leefruimte. Door de grote raampartijen geniet deze ruimte van veel lichtinval en heeft u een prachtig zicht op de omliggende tuin. Naast de eetkamer bevindt zich de ruime keuken waar tevens plaats is voor een ontbijthoek. Aangrenzend is er een praktische berging met toegang tot de kelder. Voorts is er nog een nachthal die toegang verleent tot 3 slaapkamers en de badkamer uitgerust met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Via de inpandige garage kan u de zolder bereiken die voldoende stockageruimte biedt of waar nog extra kamers kunnen gecreëerd worden.
De tuin is verder zeer onderhoudsvriendelijk en beschikt over een gezellig zuidterras waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.
Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustig gelegen woning met omliggende tuin.
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Extra's:- EPC 666 kWh/m² - Rustig gelegen - Verwarming op stookolie- Rolluiken

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
891 m2
Bewoonbare oppervlakte
173 m2
Referentie
18M4ETEZABC9
Makelaar Code
136572
EPC Waarde
666 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€359.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com