Home Te Koop Huis 2180 Ekeren
Schepelstraat 8
Kaart

Schepelstraat 8

2180 Ekeren Huis Te Koop
220 m² wonen
316 m² perceel
3 slaapkamers

Deze woning is ideaal gesitueerd in de buurt van alle nodige faciliteiten, zoals winkels en openbaar vervoer, en op fietsafstand van scholen en sportclubs. De woning kan tevens als tweewoonst worden gebruikt, waardoor het een ideale optie is voor gezinnen.

Indeling:
Via de entreehal, met een houten trap, betreden we de woning. Op de begane grond bevindt zich een lichte woonkamer met laminaatvloer, een slaapkamer met laminaatvloer, een ongeïnstalleerde doucheruimte met toilet en wastafel, een ongeïnstalleerde keuken, en een veranda die toegang biedt tot de tuin met terras en tuinhuis. Daarnaast is er ook een inpandige garage met elektrische poort. Vanuit de entreehal is er toegang tot de kelder. De eerste verdieping herbergt een tweede woonruimte met laminaatvloer, een ongeïnstalleerde keuken en een badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. De tweede verdieping bevat nog twee slaapkamers, een berging/bureau en toegang tot de bergzolder.

Bijzonderheden:
- Centraal gelegen
- Ingebouwde garage met elektrische poort
- Grote tuin
- PVC kozijnen met dubbele beglazing (op de begane grond houten kozijnen en enkele beglazing)
- Rolluiken

Heeft dit multifunctionele vastgoed uw interesse gewekt? Neem dan voor meer informatie of een afspraak contact op via 03 568 03 03 of info@vastgoed03.be (Ref: 23094-2-AC).

* * *

Schepelstraat 8 - 2180 Ekeren - De woning bevindt zich in de nabijheid van alle voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, op fietsafstand van scholen en sportclubs,...) en is daarom ook ideaal gelegen voor gezinnen. De woning kan ook als tweewoonst gebruikt worden.
INDELING
We betreden de woning via de inkomhal met houten trap. Op het gelijkvloers is er een lichte leefruimte op laminaat, een slaapkamer op laminaat, een douchekamer (niet geïnstalleerd) met toilet en lavabo, een keuken (niet geïnstalleerd), een veranda die toegang geeft tot de tuin met terras en tuinhuis en de inpandige garage met elektrische poort. Vanuit de inkomhal is er nog toegang tot de kelder. Op de eerste verdieping bevindt er zich een tweede leefruimte op laminaat, een keuken (niet geïnstalleerd) en een badkamer met douche, toilet, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder zijn er op de tweede verdieping nog twee slaapkamers, een berging/bureau en toegang tot de bergzolder.
BIJZONDERHEDEN
- Centrale ligging
- Inpandige garage met elektrische poort
- Ruime tuin
- PVC buitenschrijnwerk met dubbele beglazing (op het gelijkvloers houten buitenschrijnwerk en enkele beglazing)
- Rolluiken
Heeft deze woning met vele mogelijkheden uw interesse gewekt? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 03 568 03 03 of via info@vastgoed03.be(Ref: 23094-2-AC)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.318
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
316 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
URCNN82RLNLY
Makelaar Code
5413303
EPC Waarde
617 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
29 Jun 2023
€369.000 / Vastgoed 03
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com