Home Te Koop Huis 2180 Ekeren
Bosstraat 31
Kaart

Bosstraat 31

2180 Ekeren Huis Te Koop
105 m² wonen
241 m² perceel
2 slaapkamers

* * *

Bosstraat 31 - 2180 Ekeren - Aangename, verrassend ruime gezinswoning in gegeerde, rustige wijk in Ekeren

Veel lichtinval en ruimtelijk gevoel | Perceel 241 m² groot | Ruime leefruimte ca. 41 m² met aansluitende veranda | Halfopen keuken | Heerlijke zonnige tuin | 2 ruime slaapkamers | Droge kelder | Energie-efficiënt | Dak vernieuwd en geïsoleerd | Condensatieketel 2014 | Hoogrendementsglas | Elektrische rolluiken | Gegeerde, rustige wijk in Ekeren!

In een rustige woonwijk vlakbij het centrum van Ekeren wacht deze charmante woning met lichtrijke leefruimte, halfopen keuken, 2 ruime slaapkamers en heerlijke tuin om te genieten van het zonnetje op een nieuw gezin. Het huis werd al grotendeels gerenoveerd: alle ramen en deuren werden vervangen, het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd, en ook de ketel die de centrale verwarming aanstuurt werd aangepakt. Enkel de binnenkant heeft nog een beetje magie van u nodig. De woning geniet van een rustige ligging vlakbij groen aan de ene kant, en vlakbij het centrum van Ekeren vol handelszaken aan de andere kant. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning: Hal: welkom thuis! Via de voordeur komt u binnen in de lichte hal – die u meteen zuigt naar de grote leefruimte. Leefruimte met halfopen keuken van 41 m²: in deze leefruimte van ca. 41 m² nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg, u krijgt veel licht binnen en hebt een mooi zicht naar de tuin. Aansluitend vindt u de keuken die aan vernieuwing toe is. Een grote troef van de keuken is de doorgang naar de veranda waardoor ook hier heel wat licht binnenvalt. Naast de keuken vindt u nog een handige bergruimte, en de doorgang naar de kelder. Veranda en terras: de grote, zonnige veranda is zonder twijfel een van de grootste troeven van deze woning. Bovendien vindt u hier de deur naar het gastentoilet met handenwasser. Bij goed weer kan u zelfs het groot schuifraam openzetten om een frisse wind door het huis te laten waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras. Zonnige tuin: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen een paradijs. De tuin is zuidoostelijk georiënteerd en biedt veel privacy. Vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten. Eerste verdieping - 2 ruime slaapkamers en badkamer: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers van ca. 16 m² en 8 m² en de badkamer. ’s Avonds lekker languit baden of ’s ochtends snel douchen voor het werk? De badkamer heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Er is een wandmeubel met ingebouwde dubbele wastafel, veel kastruimte en een toilet. Ook is er een groot raam voor veel licht en lucht, zonder inkijkmogelijkheid. Kelder en kruipkelder: onder de inkomhal is er nog een grote, droge kelder waar u alles stockeert dat u niet vaak nodig heeft. En tot aan de keuken is een kruipruimte voorzien, wat handig is bij bijvoorbeeld het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen.
Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. De woning scoort goed op vlak van energiezuinigheid met een EPC-score van 242 kWh/m²jaar – label C. In de PVC-ramen staat superisolerend hoogrendementsglas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Bovendien zorgen de elektrische rolluiken voor de perfecte verduistering en privacy. De woning wordt verwarmd op centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Vaillant (2014). In 2021 werd het dak aangepakt en werd het volledig vernieuwd en geïsoleerd met 12 cm PUR. Ook de buitenmuren werden geïsoleerd met 2 cm isolatie (niet mee opgenomen in het EPC). Bovendien werd in 1999 de elektriciteit volledig vernieuwd en alle leidingen en verwarmingselementen vervangen. Tot slot profiteert u van een laag kadastraal inkomen. Maakt u van deze parel in 2024 uw nieuwe thuis?

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: A.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Deze locatie krijgt een 10 op 10: vlakbij het centrum van Ekeren, op 5 minuten fietsen van het natuurgebied Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Uw nieuwe thuis ligt op een steenworp afstand van het centrum van Ekeren waar u alle mogelijke winkels in de buurt hebt. En scholen vindt u op wandelafstand, zo ligt de vrije basisschool de Bunt op 600 meter van het pand. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. Er is een bushalte op 5 minuten wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 1,8 km. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 582
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1931
Grond oppervlakte
241 m2
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
MJ9J0BDVQWA5
Makelaar Code
3664995
EPC Waarde
242 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Feb 2024
€275.000 / Est8
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com