Home Te Koop Huis 2180 Ekeren
Pinksterbloemlaan 13
Kaart

Pinksterbloemlaan 13

2180 Ekeren Huis Te Koop
167 m² wonen
3 slaapkamers

Zodra u deze woning binnenstapt, betreedt u een royale, lichte hal die u naar de garage en een ruime berging op de begane grond leidt. Een verdieping hoger bevindt zich een aangename leefruimte van ongeveer 30 vierkante meter, grenzend aan een afsluitbare keuken van ongeveer 9 vierkante meter. Deze keuken biedt een prachtig uitzicht op de zonnige tuin. Voor het gemak van uw gasten is er op deze verdieping ook een apart gastentoilet beschikbaar.

De tweede verdieping herbergt twee slaapkamers (ongeveer 8 tot 17 vierkante meter) aan de tuinzijde en een derde slaapkamer (ongeveer 11 vierkante meter) aan de straatzijde. Een complete badkamer van ongeveer 7 vierkante meter, uitgerust met een douche en toilet, maakt deze verdieping compleet.

De tuin, met een oppervlakte van ongeveer 125 vierkante meter, is bereikbaar vanaf de begane grond en geniet van een optimale zonoriëntatie. Gelegen in de nabijheid van Hof ter Bist, biedt deze woning het perfecte canvas om met wat moderniseringswerkzaamheden uw droomfamiliehuis te realiseren.

Naast de geïntegreerde garage wordt dit huis ook verkocht met een extra garage aan de linkerzijde van de woning. Bovendien bevindt deze woning zich op slechts enkele minuten van het centrum van Ekeren en Brasschaat, met uitstekende verbindingen en openbaar vervoer op korte loopafstand.

* * *

Pinksterbloemlaan 13 - 2180 Ekeren - Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte hal, die leidt naar de garage en een royale berging op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich de leefruimte (ca 30 m²), grenzend aan een afgesloten keuken  (ca 9 m²) met uitzicht op de zonnige tuin. Ook op deze verdieping bevindt zich een apart gastentoilet. Op de tweede verdieping zijn aan de tuinzijde twee slaapkamers te vinden (ca. 8 - 17 m²), en aan de straatzijde de derde slaapkamer (ca 11 m²). Ingerichte  badkamer (ca 7 m²) met douche en toilet.
De tuin (ca 125 m²), is bereikbaar vanaf de begane grond en profiteert van een optimale oriëntatie. Deze woning, gunstig gelegen nabij Hof ter Bist, biedt u de perfecte kans om er een gezellig familiehuis van te maken, mits enkele moderniseringswerken.
Naast de ingebouwde garage wordt deze woning verkocht met een extra garage die grenst aan de linkerkant van de woning.
Dankzij de ideale ligging bent u slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Ekeren en Brasschaat. Goede verbindingswegen en openbaar vervoer op loopafstand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
RPBMLWLKL47X
Makelaar Code
te-moderniseren-lichtrijke-bel
EPC Waarde
371 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
privé - eengezins
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€349.000 / Immo C&S
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com