Home Te Koop Huis 2180 Ekeren
Oudstrijderslei 2



immo Kaart

Oudstrijderslei 2, 2180 Ekeren

Huis Te Koop in Ekeren
169 m² wonen
2 slaapkamers

Oudstrijderslei 2 - 2180 Ekeren - Ontdek deze leuke gelijkvloerse woning, in het charmante Mariaburg-Ekeren. Deze stijlvolle open bebouwing biedt niet alleen drie ruime slaapkamers en een uitnodigende tuin die het huis omarmt, maar ligt ook nog eens op een steenworp afstand van alle nodige voorzieningen. Of u nu verse broodjes haalt bij de lokale bakker, de kinderen naar school brengt of een avondje uit gaat bij de sportclub, alles ligt binnen handbereik.Indeling: Betreed de woning via de inkomhal die u leidt naar een gezellige leefruimte met een praktische gesloten keuken. De keuken, het hart van uw huis, is uitgerust met een gasfornuis, dampkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak - alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Verder vindt u een gastentoilet, een handige berging achter de keuken die potentieel kan worden omgevormd tot extra slaapkamers, en een kleine kelder voor extra opslag.Op de begane grond bevinden zich ook twee ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met een ligbad, douche, toilet en lavabo - een privé-spa waar u kunt ontspannen na een drukke dag.Bijzonderheden:
Een moderne keuken met aangrenzende wasplaats.Flexibele slaapkamerindeling met 2 tot 3 slaapkamers.Een badkamer die comfort en stijl combineert met zowel een ligbad als een douche.Een prachtige tuin die het huis omringt, compleet met een garage ernaast.
Dit huis is meer dan een plek om te wonen; het is een plek waar uw gezin kan groeien en bloeien. Bent u klaar om uw nieuwe begin te maken in Mariaburg-Ekeren? Modernistisch gebouw in opdracht van Van Ouwerkerk en naar ontwerp door architect Fernand Strecker uit 1929. Bepleisterd en beschilderd paviljoen van een bouwlaag onder plat dak. Achthoekige plattegrond rond verhoogde centrale hal onder bovenlicht en lantaarn. Woon-, eetkamer en keuken beslaan volgens de bouwplannen de rechterhelft, drie slaapkamers en badkamer de linkerhelft, met aanleunende garage. De centrale hal en de grote vensters zorgen voor overvloedig licht in alle kamers. Een verdiept portaal in de voorgevel werd later dichtgemaakt met vier vensterdeuren.Het achthoekige grondplan is mogelijk geïnspireerd op de woning Kok (Kapelsesteenweg 248, Brasschaat) eveneens in 1929 ontworpen door monnik-architect Arthur Bosschaerts (DOM Constantinus).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 555.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1929
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
-I995T3XBB9-
Makelaar Code
SIN/24/041
EPC Waarde
468 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€555.000 / Sinjoor
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com