Kaart

3941 Eksel Huis Te Koop
196 m² wonen
2175 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Ligging:
Deze charmante woning is gelegen in Eksel, een waar paradijs voor elke natuurliefhebber gezien deze gemeente bekend staat om zijn weelderige natuur en mooie landschappen. Hoewel je omringd bent door de natuur, zijn alle benodigde voorzieningen wel nabijgelegen. Winkels, scholen, restaurants en recreatieve voorzieningen liggen op een korte afstand, waardoor je kunt genieten van het comfort van het dorpsleven zonder concessies te doen aan gemak.
Indeling:
Inkomhal, toilet, keuken, waskamer, berging, leef- en eetruimte, slaapkamer 1, slaapkamer 2. Verdieping 1: slaapkamer 3, slaapkamer 4, badkamer.
Beschrijving:
Ontdek de charme van deze unieke woning in een rustige woonwijk, met een geschiedenis die teruggaat tot 1860. We betreden de woning in een ruime inkomhal, deze plek diende ooit voor het vervaardigen van klompen vandaar de naam ’t klompenhoeveke op de voorgevel.
De gezellige woon- en eetkamer vormt het kloppende hart van het huis, doordrenkt met warmte dankzij de bewaarde oude elementen. Een pelletkachel omringd door een imposante schoorsteen en haard voegt een vleugje sfeer toe aan de woonkamer. De gesloten keuken, grenzend aan een ruime berging die momenteel als waskamer dient, biedt mogelijkheden voor aanpassing tot een tweede badkamer indien gewenst.
Op het gelijkvloers hebben we verder nog twee ruime slaapkamers en een open ruimte die dienst kan doen als bureau of speelruimte voor kinderen. Op het eerste verdiep zijn er nog twee extra slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche in bad en een lavabo. Doorheen de woning werd er gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen uit een kathedraal.
De tuin biedt veel mogelijkheden, er is achteraan het perceel een weide aanwezig met stallen. Deze stallen zijn voorzien om 5 paarden te kunnen plaatsen. Boven staan op het perceel ook grote halfopen vogelkooien waar momenteel uilen in verblijven. Een ideale kans voor dierenliefhebbers dus! Bovendien kun je de tuin nog volledig naar eigen wens inrichten. De woning biedt de perfecte balans tussen geschiedenis en modern comfort.
Bijzonderheden:
- Karakteristieke woning
- Paardenstallen aanwezig (ruimte voor 5 paarden)
- Kwalitatieve vogelkooien en hondenren
- Aanhorige weide voor paarden
- Rustig gelegen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1860
Grond oppervlakte
2175 m2
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
EECJMDYNNASS
Makelaar Code
120636
EPC Waarde
615 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€350.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com