Home Te Koop Huis 1982 Elewijt
Tervuursesteenweg 550
Kaart

Tervuursesteenweg 550

1982 Elewijt Huis Te Koop
211 m² wonen
951 m² perceel
3 slaapkamers

Deze vrijstaande villa, centraal gelegen in Elewijt, straalt charme uit en biedt volop ruimte. Met drie grote slaapkamers en twee badkamers geniet u van comfort en privacy. De lichte woonkamer met grote ramen zorgt voor een zee van natuurlijk licht. De aparte keuken met eetruimte is ideaal om te genieten van gezinsmomenten. De slaapkamers zijn ruim, de hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten voor extra opslag. De badkamers en twee toiletten bieden alle gemakken van een gezinswoning.

Buiten kunt u genieten van een onderhoudsvriendelijke tuin. Een afzonderlijke carport en opslagruimte aan de voorkant van het huis bieden extra opbergruimte. De locatie is ideaal, dichtbij winkelcentra en met gemakkelijke toegang tot de snelweg. Deze villa in Elewijt biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven.

Als u een bezoek wilt brengen, neem dan contact met ons op via 015 68 26 08 of info@imperiavastgoed.be. Stedenbouwkundige informatie is aangevraagd. Heeft u interesse? Maak dan nu een afspraak.

* * *

Tervuursesteenweg 550 - 1982 Elewijt - Deze alleenstaande woning, gunstig gelegen centraal te Elewijt, verwelkomt u met zijn charmante uitstraling en ruime opzet. Met drie omvangrijke slaapkamers en twee badkamers biedt deze villa het comfort en de privacy die u zoekt.
Bij het betreden van de woning valt meteen de lichtrijke leefruimte op, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De aparte keuken inclusief eetruimte, biedt voldoende plaats om tijd te spenderen met het gezin. De slaapkamers zijn ruim en bieden in de hoofdslaapkamer voldoende opbergruimte aan de hand van ingemaakte kasten. De badkamers en twee wc's bieden ook alle comfort voor een gezinswoning.
Buiten vindt u een onderhoudsvriendelijke tuin. Een aparte carport en opbergruimte aan de voorkant van de woning bieden extra opslagmogelijkheden.
De ligging van de woning is bijzonder gunstig vlakbij handelscentra, met de nabijheid van de oprit naar de autostrade. Kortom, deze villa in Elewijt biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus woongenot.

Wenst u graag een bezoek? Contacteer ons via 015 68 26 08 of info@imperiavastgoed.be 

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag Heb je interesse? Maak dan nu een afspraak 015 68 26 08 Facebook Twitter Whatsapp

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 689.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
951 m2
Bewoonbare oppervlakte
211 m2
Referentie
3DKTTFFT6BQ8
Makelaar Code
5918848
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0003175803
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€689.000 / Imperia Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com