Kaart

1982 Elewijt Huis Te Koop
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze vrijstaande woning met twee slaapkamers bevindt zich in een rustige laan aan de rand van Elewijt. De gunstige locatie is te danken aan de nabijheid van openbaar vervoer, supermarkt, sportfaciliteiten, etc. Bovendien ligt de oprijlaan van de E19 "Zemst" (Antwerpen-Brussel) op slechts +/- 4 minuten afstand.

INDELING
Op de begane grond bevindt zich de entree, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, berging, garage, oprit en tuin. De eerste verdieping bestaat uit een overloop, 2 ruime slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot de badkamer met douche en wastafel. Bovendien is er een zolder die via de garage bereikbaar is.

BESCHIKBAARHEID: bij akte.

DOCUMENTEN: deze zijn te vinden op onze website.

* * *

Deze open bebouwing met twee slaapkamers is gelegen in een rustige straat, net buiten de dorpskern van Elewijt. Deze woning heeft een goede ligging o.w.v. de directe nabijheid van openbaar vervoer, supermarkt, sportinfrastructuur, ... Tevens bevindt de oprit van de E19 "Zemst" (Antwerpen-Brussel) zich op slecht +/- 4 minuten. INDELING Gelijkvloers: inkom, living, eetkamer, keuken, toilet, bergruimte, garage, oprit en tuin. Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan één toegang verleent tot de badkamer met douche en lavabo. Verder is er nog een zolderruimte die te bereiken is via de garage. BESCHIKBAARHEID: bij akte. DOCUMENTEN: deze zijn terug te vinden op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Referentie
R7BWUAS14G7A
Makelaar Code
559
EPC Waarde
656 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com