Home Huis 3400 Eliksem
Grote Steenweg 107
Kaart

Grote Steenweg 107

3400 Eliksem Huis
140 m² wonen
1128 m² perceel
3 slaapkamers
€349.000

* * *

Grote Steenweg 107 - 3400 Eliksem - Omschrijving: deze mooie, instapklare woning in open bebouwing bevindt zich in een rustige straat in Eliksem, een deelgemeente van Landen. De woning biedt heel aangename leefruimtes met veel daglicht en 2 slaapkamers op het gelijkvloers en 3 ruimtes op de verdieping. Achteraan de woning is er een volledig omheinde tuin met zonneterras en overdekt terras.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken, toiletruimte, nachthal, badkamer, 2 slaapkamers
Eerste verdieping: 3 ruimtes en bergplaats
Kelderverdieping: garage, was- en technische ruimte, bergplaats
Oprit, terras en tuin: oprit en voortuin, omheinde tuin met zonneterras en overdekt terras
Ligging: de woning bevindt zich in Eliksem, een deelgemeente van Landen, en combineert een rustige ligging met een vlotte bereikbaarheid. De aansluiting met de N3 (Tienen/Sint-Truiden) bevindt zich op 2 km, de ring rond Tienen op 3,5 km en het station van Ezemaal is 3 minuten rijden.
Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.
Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 984 €
INDELING
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de matte raampartijen links en rechts van de voordeur. Links leidt tot een dubbele houten deur naar de zitkamer en vervolgens tot een ruime vestiairekast met dubbele spiegelschuifdeur. Een eerste deur rechts leidt tot de toiletruimte en rechtdoor leidt een deur naar de keuken. Van hieruit loopt de inkomhal rechts verder over in de nachthal. De vloer in de inkomhal is bekleed met een witgrijze tegel.
Zit- en eetkamer: via de dubbele deur in de inkomhal of via de keuken bereikt men de zit- en eetkamer, waar twee dubbele raampartijen uitgeven aan straatkant (met elektrisch bediende luiken), een grote raampartij in 3 delen uitgeeft aan de zijkant van de woning en een dubbel schuifraam (met automatisch zonnescherm) toegang geeft tot het terras achteraan de woning. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met parket.
Keuken met ontbijthoek: de ingerichte keuken beschikt over een dubbele wastafel met druipvlak, een vaatwasmachine, een brede, vitrokeramische kookplaat met dampkap, een ingebouwde oven en koelkast en verder praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht. De dubbele raampartij boven het aanrecht en de buitendeur met glaspartij ernaast geven uit op het overdekte terras achteraan de woning. De vloer in de keuken is bekleed met tegels in crèmekleurige tinten en de muur boven het aanrecht is bekleed met geassorteerde tegels.
Toiletruimte: een deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van toilet en lavabo. De vloer in de toiletruimte is bekleed met een witgrijze tegel en de muren zijn bekleed met een witte tegel met zwarte sierboord.
Nachthal: de inkomhal loopt over in de nachthal, van waaruit deuren naar de badkamer en 2 slaapkamers op het gelijkvloers leiden. Rechts leiden deuren tot de trappen naar de bovenverdieping en de kelder.
Badkamer: een eerste deur links in de nachthal leidt tot de badkamer, die is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met opbergkastjes onderaan, brede spiegel bovenaan en kolomkasten langs beide kanten, een ligbad, een instapdouche en een toilet. Een hoger geplaatst dubbel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer en de wanden zijn bekleed met lichtgekleurde, keramische tegels.
2 slaapkamers: de eerste slaapkamer op het gelijkvloers is momenteel ingericht als bureau- en dressingruimte met op maat gemaakte wandkasten. Twee dubbele raampartijen zorgen hier voor aangenaam daglicht en de vloer is bekleed met laminaat. De tweede slaapkamer is een ruime kamer met 2 hoge, dubbele raampartijen. De vloer is hier bekleed met kurk.
Eerste verdieping
Een eerste deur rechts in de nachthal leidt tot de trap naar de bovenverdieping, die zich deels onder de dakhelling bevindt en is opgedeeld in 3 ruimtes en een berging. De 2 eerste ruimtes hebben elk een velux raam met verduisteringsgordijn en bieden bergkasten met schuifdeuren onder de dakhelling. De vloer op deze verdieping is bekleed met laminaat.
Kelderverdieping met garage
Een tweede deur rechts in de nachthal leidt tot de trap naar de kelder onder de volledige woning, die ook bereikbaar is via de garage met automatisch bediende kantelpoort. Onmiddellijk links van de garagepoort leidt een doorgang naar de was- en technische ruimte. Hier zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast, bevindt zich de doorgang naar de kruipkelders en bevinden zich de CV-ketel (mazout), de boiler en een extra wastafel. Verder biedt de garage nog extra veel bergruimte, de nutsvoorzieningen worden hier ingeleid en hier bevindt zich de omvormer van de zonnepanelen en de bovengrondse mazout citerne. De vloer op deze verdieping is betegeld en de muren geverfd.
Oprit en voortuin, volledig omheinde tuin met zonneterras en overdekt terras
De oprit rechts van de woning leidt langs de mooi aangelegde voortuin tot de garage op de kelderverdieping. Een dubbele houten tuinpoort leidt naar de volledig omheinde tuin, die is aangelegd met een centraal grasperk en diverse aanplantingen. Het zonneterras (met elektrisch zonnescherm) en het overdekte terras achteraan de woning zijn aangelegd met grote, grijze terrastegels. Rechts in de tuin is er een gelegde strook voor de jacuzzi.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in aluminium, PVC of hout met dubbele beglazing
- CV op mazout, convectoren in de zit- en eetkamer
- Zonnepanelen
- Voorzieningen voor het plaatsen van een openhaard zijn aanwezig
- Alarm systeem
Conclusie:
Deze instapklare woning in open bebouwing biedt heel aangename leefruimtes met veel daglicht en 2 slaapkamers op het gelijkvloers, en 3 ruimtes op de verdieping. Achteraan de woning is er een volledig omheinde tuin met zonneterras en overdekt terras. De woning bevindt zich in Eliksem, een deelgemeente van Landen, en combineert een rustige ligging met een vlotte bereikbaarheid. De aansluiting met de N3 (Tienen/Sint-Truiden) bevindt zich op 2 km, de ring rond Tienen op 3,5 km en het station van Ezemaal is 3 minuten rijden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
1128 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
XGIRVSQAXVEK
EPC Waarde
236 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2705205
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
mogelijks
Prijs Geschiedenis
28 Nov 2022
€349.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com