Home Te Koop Huis 7370 Elouges
Rue d'Audregnies 10
Kaart

Rue d'Audregnies 10

7370 Elouges Huis Te Koop
118 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een renovatieproject met veel potentieel? Deze woning, die te koop is vanaf 70.000 euro (exclusief makelaarskosten en ten laste van de koper), biedt tal van mogelijkheden.

De woning beschikt over een kelder in het onderste niveau. Op de begane grond vind je een inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, veranda, binnenplaats, tuin en een zijdelings voetgangerspad. De eerste verdieping heeft een nachthal, twee slaapkamers en een badkamer, terwijl de tweede verdieping een opslagzolder biedt.

Enkele renovatiepunten zijn de enkelvoudige beglazing en de centrale verwarming op stookolie met warmwaterproductie (de tank moet vervangen worden).

Met een totaal perceeloppervlakte van 3 are en 30 centiare, heeft de woning een Comfort Score (PEB) van G, wat overeenstemt met 519 kWh/m² per jaar. De jaarlijkse kadastrale inkomsten bedragen 466 euro.

Opgelet, deze advertentie is niet bindend en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om al dan niet in te gaan op elk(e) bod dat wordt uitgebracht op hun eigendom. Eventuele hogere biedingen op een lopend bod zullen onderhevig zijn aan de regels van het aanbod van het makelaarskantoor Logissim. Raadpleeg onze tarieven en voorwaarden op www.logissim.be. De weergegeven bewoonbare oppervlakte is bepaald op basis van de PEB-meting.

* * *

Rue d'Audregnies 10 - 7370 Elouges - ! SOUS-OPTION, PLUS DE VISITE ! Prix: Offre à partir de 70.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Maison à rénover proposant de belles possibilités et comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Hall d'entrée, living, cuisine meublée, buanderie, WC, véranda, cour, jardin, passage latéral piéton.

Etage: Hall de nuit, deux chambres, salle de bains.

Etage 2: Grenier de rangement.

Divers: Châssis simple vitrage, chauffage central MAZOUT avec production d'eau chaude (cuve à rémplacer).

RC: 466 euros.

Superficie totale: 3 ares 30 centiares.

PEB: G - 519 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 70.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 70.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
LGYHMNM7DVQE
Makelaar Code
11554
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€70.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com