immo Kaart

, 1050 Elsene

Huis Te Koop in Elsene
10 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In de gewilde wijk Molière laan, vlakbij het Brugmannplein, ligt dit karaktervolle herenhuis, ontworpen door architect Paul Picquet in 1909, met een oppervlakte van ongeveer 1.628 m² (volgens het EPB) en 10 are grond op het zuiden. 
Achter een gevel van 15 meter breed leidt een koetspoort naar het achterhuis met garages en een conciërgewoning. Een inkomhal met een grote trap geeft toegang tot een salon- bibliotheek met originele houten lambrisering, een elegante salon met uitzicht op de beboste tuin en een laatste salon. Een dienstingang en een kleine keuken maken de begane grond compleet. De 1e verdieping bestaat uit een eetkamer, een grote keuken met aangrenzende kleine eetkamer en een zitkamer (met originele zijde aan de muur). Een secundaire trap leidt naar de 2e verdieping, met een grote slaapkamer met kleedkamer, badkamer, studeerkamer en privézitkamer, nog een slaapkamer, badkamer, kleedkamer en een tweede studeerkamer. De 3e verdieping telt 5 slaapkamers, een zitkamer, twee doucheruimtes en een badkamer. De 4e verdieping biedt een keuken, 3 slaapkamers, 2 terrassen, een zitkamer, een studeerkamer, twee doucheruimtes en een badkamer.
Andere kenmerken: lift, dubbele beglazing, alarm, verwarmingsketel op stookolie, waterontharder, wasruimte, kelders, wijnkelder, fitnessruimte, dienstbodekamer en achterhuis met twee afgesloten garages, een carport en, op de eerste verdieping, een conciërgewoning bestaande uit een woonkamer, keuken en slaapkamer met badkamer.
De Molièrelaan, omzoomd met prachtige herenhuizen, is een van de mooiste lanen van Brussel; groen, breed en aangenaam om in te wonen, vlakbij talloze restaurants en kleine winkels.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 869 668.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
208EWTC5S5JJ
Makelaar Code
5707006
EPC Waarde
296 kWh/m2
EPC Label
C
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com