Kaart

9700 Ename Huis Te Koop

Drie hoogwaardig afgewerkte BEN-woningen met grote privatieve tuinen in Ename. De woningen komen in aanmerking voor de 6% btw regeling.

De woningen hebben een uitstekende ligging: op een boogscheut van Oudenaarde en in de onmiddellijke nabijheid van winkels, apotheek, scholen, sport- en recreatiefaciliteiten, … De woningen springen eruit dankzij hun hedendaagse architectuur en de verdiepingshoge ramen die zorgen voor maximaal daglicht.

Elke woning is voorzien van een eigen warmtepomp en zonnepanelen. In de leefruimtes is er vloerverwarming.

De volledig geïnstalleerde keuken is ingericht met wastafel met mengkraan, keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Als koper heb je uiteraard nog keuze in de afwerking hiervan. De leefruimtes krijgen een maximaal aan licht binnen dankzij de lichtstraat boven de keuken / leefruimte. Elke woning heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Er is een praktische berging en een technische berging alsook een inpandige garage. De zolder kan je als koper nog indelen naar wens. Hier is zeker de mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers en een badkamer te maken.

Achter elke woning schuilt een grote, zuid-oost gerichte tuin met prachtig zicht. Achteraan de tuin is er een zone voorzien om een tuinberging te plaatsen. Alle vermelde oppervlaktes zijn BVO. EPC en KI nog niet gekend.
Contacteer ons voor de plannen en meer info.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-N-30TCDUF5G
Makelaar Code
hoogwaardig-afgewerkte-ben-won
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2023
€450.000 / Agence Rosseel
14 Feb 2023
€435.000 / Agence Rosseel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com