Kaart

Achterheide 2

3980 Engsbergen Huis Te Koop
306 m² wonen
3495 m² perceel

* * *

Achterheide 2 - 3980 Engsbergen - Ontdek de ultieme combinatie van luxe en comfort in deze prachtige villa, gelegen op een royaal perceel van bijna 35 are (34 are en 95 ca). Gebouwd in 1959, heeft deze charmante woning een rijke geschiedenis en is door de jaren heen zorgvuldig gerenoveerd en goed onderhouden.

De villa is perfect gelegen in een rustige en groene omgeving, waardoor u kunt genieten van de serene sfeer, terwijl zowel de snelweg als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar zijn.

De indeling van de villa is doordacht ontworpen voor comfortabel wonen. De kelder biedt extra ruimte voor diverse doeleinden, terwijl het gelijkvloers bestaat uit een uitnodigende inkomhal, een apart toilet, een ruime living met eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een praktisch bureel, en een bibliotheek of extra woonkamer.

Op de eerste verdieping leidt een prachtige nachthal naar de master bedroom met een eigen luxueuze badkamer, voorzien van zowel een bad als een douche en een eigen toilet. Aansluitend op de badkamer bevindt zich een ruime dressing. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad en toilet, waardoor deze villa ideaal is voor gezinsleven of het ontvangen van gasten.

Met een energieprestatiecertificaat (EPC) label C is deze woning niet alleen stijlvol, maar ook niet onderworpen aan de renovatieverplichting. De villa is vrijwel instapklaar, waardoor u direct kunt genieten van het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft.

NOTA:
Er is ook de mogelijkheid de aanpalende bouwgrond van 16a 53ca aan te kopen.

Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de allure van dit exclusieve thuis met de mogelijkheid tot uitbreiding van uw landgoed.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 545.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
3495 m2
Bewoonbare oppervlakte
306 m2
Referentie
RUK769DGYS9Q
EPC Waarde
264 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20190527-00021641110-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Bosgebied;Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€545.000 / ERA Vandendries
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com