Kaart

Jagershoek 87

9320 Erembodegem Huis Te Koop
146 m² wonen
370 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze recent gerenoveerde woning, ideaal gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de N9 Aalst - Affligem, en op loopafstand van het centrum en station van Erembodegem. De woning biedt een uitnodigende inkomhal, een comfortabele woonkamer met zithoek, en een ruime keuken met eethoek - perfect voor gezellige maaltijden thuis. Een moderne badkamer, voorzien van douche, lavabomeubel, toilet en wasmachineaansluiting, alsook een apart toilet zijn ook op het gelijkvloers te vinden.

Extra leefruimte vind je in het bijgebouw achterin het perceel, momenteel ingericht als woonkamer met slaapruimte en douche - ideaal voor diverse doeleinden. De eerste verdieping huist twee slaapkamers, terwijl een ruime extra slaapkamer zich op de bovenste verdieping bevindt.

Ontspannen kan in de diepe tuin of op het gezellige terras, beide toegankelijk vanuit de woning. Met een perceelgrootte van 370 m², is er volop ruimte om buiten te genieten. Deze woning is grotendeels vernieuwd, inclusief conforme elektriciteit en rolluiken. Ontdek het interieur alvast via de virtuele rondleiding op my.matterport.com.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem vrijblijvend contact op via nathaly@immotijl.be of telefoonnummer 0486 17 07 61.

* * *

Jagershoek 87 - 9320 Erembodegem - Deze recent vernieuwde woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een gezellige woonkamer met zithoek, ruime ingerichte keuken met eetplaats, een moderne badkamer (douche, lavabomeubel, wc en aansluiting wasmachine) en een apart toilet. Een extra troef is het achtergelegen bijgebouw dat kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden (momenteel ingericht als woonkamer met slaapruimte en douche). Op de 1ste verdieping vindt men 2 slaapkamers en op de bovenste verdieping is nog een ruime extra slaapkamer terug te vinden.

Achteraan vindt men nog een gezellig terras met aansluitend de diepe tuin (perceel is zo'n 370 m²).

De woning werd grotendeels vernieuwd en is voorzien van conforme elektriciteit, rolluiken, .. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Centraal gelegen vlakbij belangrijke invalswegen (N9 Aalst - Affligem) en op wandelafstand van centrum en station Erembodegem! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
370 m2
Bewoonbare oppervlakte
146 m2
Referentie
IXHII5NECGN4
Makelaar Code
5925575
EPC Waarde
434 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€330.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com