Home Huis 9320 Erembodegem
Brusselbaan 91
Kaart

Brusselbaan 91

9320 Erembodegem Huis
4 slaapkamers
€685.000

Zoek je een ruime, luxe woning aan de rand van Aalst? Dan zou dit exclusieve vastgoed in Erembodegem met een prachtige loft op de begane grond en een grote tuin, perfect voor jou kunnen zijn.

Deze parel ligt ideaal tussen Affligem en Aalst, op een steenworp afstand van de opritten van de E40 en alle voorzieningen die je nodig hebt. Winkels en het treinstation van Erembodegem zijn op loopafstand. Je zult ook genieten van de rustige tuin met uitzicht op het groen.

Wat deze woning bijzonder maakt is de combinatie van een stijlvolle stadswoning en een uniek fabrieksgebouw, die tussen 2016 en 2017 volledig zijn gerenoveerd met materialen van topkwaliteit.

De begane grond biedt een multifunctionele ruimte van maar liefst 225m², ideaal voor een extra woonruimte, atelier, kantoorruimte of zelfs voor kangoeroewonen.

Het woongedeelte straalt charme uit met parketvloeren, originele ramen en deuren en de imposante woonkamer onder sheddaken. Op het aangrenzende terras van 40m² heb je een prachtig uitzicht op de tuin. De halfopen hypergemoderniseerde keuken, compleet met prachtig parket, maakt het helemaal af.

Op de eerste verdieping van het hoofdgebouw vind je twee mooie slaapkamers waarvan een met dressing, en een recent gerenoveerde badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt nog eens twee ruime slaapkamers en handige opslagruimte.

De zuidoostelijk gerichte tuin van meer dan 500m² is een waar genot met een scala aan bomen, planten, groentes en fruit.

Het huis heeft een goed EPC, zonnepanelen met groenestroomcertificaten, een alarmsysteem en voldoet aan de elektrische veiligheidsvoorschriften.

Ben je klaar om deze uitzonderlijke woning te komen ontdekken? Maak dan een afspraak door te bellen naar Pieter op 0486 48 79 71 of te mailen naar pieter@immolierman.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brusselbaan 91 - 9320 Erembodegem - - Bezoekmoment - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Bent u op zoek naar een ruime woning aan de rand van Aalst die net dat tikkeltje meer heeft? Dan is dit exclusief vastgoed met luxueuze loftruimte op het GVL en grote tuin in Erembodegem misschien wel wat u zoekt.

De ligging is op zijn minst gunstig te noemen, tussen Affligem en Aalst, dus vlakbij de opritten van de E40, maar evengoed op wandelafstand van alle voorzieningen, winkels én het treinstation in centrum Erembodegem. Achteraan heeft u bovendien een mooie tuin met groenzicht en veel rust.

De klassevolle burgerwoning gekoppeld aan een uniek fabriekspand werd tussen 2016 - 2017 volledig gerenoveerd tot een pareltje. De gebruikte materialen zijn van superieure kwaliteit, wat deze woning alle eer aan doen.

Het pand omvat op het gelijkvloers een polyvalente ruimte van maar liefst 225m². Deze kan eveneens als appartement, woongedeelte, atelier, kantoor, ... gebruikt worden. Ook ideaal voor kangoeroewonen.

De leefruimte bevindt zich op de 1ste verdieping van het achtergelegen fabrieksgedeelte. Woorden schieten tekort om de sfeer en de charme te omschrijven. De imposante woonkamer met originele sheddaken, parketvloer, ramen en deuren, doen u alvast wegdromen. Op het aanpalend terras van 40m² heeft u een prachtig zicht op de tuin. Ook de halfopen hypergeïnstalleerde keuken met prachtige parket is meer dan het vermelden waard.

Op de 1ste verdieping van het hoofdgebouw treffen we naast 2 mooie slaapkamers (waarvan een met dressing) ook een recent gerenoveerde badkamer aan met bad, douche, toilet en lavabo.

Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping waar we nog 2 ruime slaapkamers terugvinden en een praktische stockagezolder.

De tuin van meer dan 500m² is ZO gericht en biedt een gevarieerd aanbod aan bomen, planten, groenten en fruit.

Tot slot beschikt de woning over een goed EPC, zonnepanelen met groenestroomcertificaten, een alarmsysteem en een conforme elektrische installatie.

Hebben we u alvast warm gemaakt om dit uitzonderlijk pand te komen ontdekken? Bel dan voor het maken van een afspraak naar Pieter op 0486 48 79 71 of mail naar pieter@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 685.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
57NB42GS01DG
Makelaar Code
4f914249-d6af-43e9-bfe4-9a19d3
EPC Waarde
A kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220312-0002562427-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€685.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com