Home Te Koop Huis 9320 Erembodegem
Hekelgemstraat 33
Kaart

Hekelgemstraat 33

9320 Erembodegem Huis Te Koop
261 m² wonen
462 m² perceel

Gelegen in een serene straat in Erembodegem vind je deze ruime bel-etage woning die ongeëvenaarde waarde biedt binnen zijn prijsklasse. Wandel de hal in op de begane grond en ontdek een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als extra slaapkamer, een technische ruimte en een garage uitgerust met een sectionale poort.

Op de eerste verdieping wordt je verwelkomd door een keuken die toegang geeft tot een intiem terras. Daarnaast is er ook een eet- en leefruimte in L-vorm, voorzien van een gezellige open haard. De tweede verdieping telt twee slaapkamers en een bureau/dressing. Deze woning is voorzien van centrale verwarming op mazout en heeft een EPC C-label.

Dankzij de ideale ligging geniet je van rust, maar ben je ook dichtbij winkels en openbaar vervoer. Bovendien biedt de onmiddellijke aansluiting op E40 en de nabijheid van het prachtige natuurgebied De Gerstjens tal van voordelen. Kortom, deze woning is een pareltje dat zowel voor rustzoekers als actieve mensen perfect geschikt is!

* * *

Hekelgemstraat 33 - 9320 Erembodegem - Deze ruime bel-étage woning is gelegen in een rustige straat te Erembodegem en bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal, polyvalente ruimte/slaapkamer, technische ruimte en garage die voorzien is van een sectionale poort. De eerste verdieping is voorzien van een keukenruimte die toegang geeft tot het terras, eet- en leefruimte in een L-vorm met open haard. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een bureau/dressing aanwezig. Centrale verwarming op mazout, EPC C-label. Een topper binnen zijn prijsklasse! Ideaal gelegen in een rustige straat, doch nabij winkels, aansluiting openbaar vervoer alsook aansluiting E40. Bovendien bevindt de woning zich op wandelafstand van natuurgebied De Gerstjens!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 309.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.073
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
462 m2
Bewoonbare oppervlakte
261 m2
Referentie
ZLDVIHDR0VUV
Makelaar Code
5950650
EPC Waarde
300 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240402-0003182922-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€309.000 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com