Home Te Koop Huis 9420 Erpe-Mere
Jeruzalemstraat 149
Kaart

Jeruzalemstraat 149

9420 Erpe-Mere Huis Te Koop
165 m² wonen
1.800 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze moderne, ruime open woning die op maat gerealiseerd kan worden door ons bouwbedrijf. Dit is slechts één van de 250 voorbeeldwoningen die we aanbieden. De afgebeelde woning heeft een totale oppervlakte van 165,2m2 en biedt een aangename leefruimte, een inkomhal en een toilet onder de trap op het gelijkvloers. Daarnaast is er ook een ruime berging voorzien en kan er optioneel een carport bijgevoegd worden. De brede schuiframen zorgen voor een prachtig uitzicht op de tuin.

Op de bovenverdieping bevindt zich een volledig uitgeruste badkamer van Van Marcke, met een bad, dubbele wastafel en een ruime douche. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers. De kroonlijsthoogte is momenteel 6 meter.

Het huis is zeer energiezuinig, met een standaard EPB-norm van ongeveer 20 en is uitgerust met 16 zonnepanelen die goed zijn voor 6400Wp. Een Daikin warmtepomp is inbegrepen in de prijs.

Het ontwerp van de woning kan volledig aangepast worden aan uw wensen, zowel qua inrichting als oppervlakte. Dit wordt besproken in een persoonlijk gesprek met onze bouwadviseur. De bouwtijd bedraagt 8 maanden voorbereiding en 1 jaar bouwen onder de wet Breyne.

De prijs van de woning is volgens het basislastenboek, exclusief BTW (21%) en architectenkosten (5%). De keuken is niet inbegrepen. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact met ons op.

* * *

Jeruzalemstraat 149 - 9420 Erpe-Mere - Deze moderne en ruime open bebouwing is één van de 250 voorbeeldwoningen die ons bouwbedrijf voor u op maat kan realiseren. Het huis in de illustratie heeft een totaal oppervlak van 165,2m2. Het gelijkvloers heeft een leuke leefruimte, inkomhall en toilet onder de trap. Er is ook een ruime berging voorzien, carport is optioneel. Brede schuiframen maken het uitzicht op de tuin een plezier. Boven is er een volledig uitgeruste badkamer (Van Marcke) met bad, dubbele lavabo en een douche van 160*90cm . De woning heeft 4 ruime slaapkamers. De kroonlijsthoogte staat voorlopig op 6m. Er zijn 16 zonnepanelen op het dak goed voor 6400Wp De EPB norm die standaard gehaald wordt is +-20, wat maakt dat de woning zeer energiezuinig is. Een warmtepomp van Daikin zit in de prijs. Het huis kan nog volledig naar eigen wens aangepast worden, op gebied van inrichting en oppervlakte. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek met de bouwadviseur van onze bouwfirma. Bouwtijd = 8 maanden voorbereiding (ontwerp personaliseren bij architect, bouwaanvraag bekomen, werforganisatie) en 1 jaar bouwen onder de wet Breyne. Prijs woning volgens basislastenboek,exclusief BTW(21%) en architectenkosten(5%),keuken niet inbegrepen. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 530.600
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.800 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
RJ0OZ6VKEFTA
Makelaar Code
5918308
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€530.600 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com