Home Te Koop Huis 9420 Erpe-Mere
Allemansbos 24
Kaart

Allemansbos 24

9420 Erpe-Mere Huis Te Koop
142 m² wonen
615 m² perceel
3 slaapkamers

Deze aantrekkelijke halfopen woning biedt op de begane grond een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met eethoek en een volledig uitgeruste keuken. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers, een badkamer met douche-in-bad en wastafelmeubel, een apart toilet en een wasruimte/berging met een extra douche. Bovendien is er een zolder aanwezig waar eventueel nog een extra kamer kan worden ingericht.

Zowel de woonkamer als de keuken hebben toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras en de diepe tuin op het zuidwesten.

Een ander voordeel van deze woning is de ruime oprit met plaats voor meerdere auto's, voorzien van een toegangspoort. Daarnaast is er ook een ruime garage waar nog twee extra auto's kunnen worden geparkeerd.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning? Neem dan gerust een virtuele rondleiding op my.matterport.com.

De woning is rustig gelegen, maar toch dichtbij belangrijke verbindingswegen (Aalst - Wetteren) en de E40. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, kunt u contact opnemen met Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

* * *

Allemansbos 24 - 9420 Erpe-Mere - Deze knappe halfopen bebouwing beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met eetplaats en een ingerichte keuken. Op de 1ste verdieping vindt men 3 slaapkamers, een badkamer (douche-in-bad, lavabomeubel), een apart toilet en een wasplaats/berging met nog een extra douche. Er is tevens een zolder (valluik) aanwezig waar men eventueel nog een extra kamer kan creëren.

Zowel de woonkamer als keuken geven uit op het terras (deels overdekt) met aansluitend de diepe, zuidwest georiënteerde tuin!

Een extra troef is de ruime oprit (biedt plaats aan meerdere wagens) voorzien van een toegangspoort, met daarbij nog een achtergelegen, ruime garage waar men nog 2 extra wagens kan plaatsen.

Bent u benieuwd naar deze topwoning? Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Goed gelegen in een rustige straat, doch nabij belangrijke invalswegen (Aalst - Wetteren) en aansluiting E40. Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1984
Grond oppervlakte
615 m2
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
FX3U-YYA9EZO
Makelaar Code
5916548
EPC Waarde
389 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€349.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com