Home Te Koop Huis 9420 Erpe-Mere
Gentsesteenweg 175
Kaart

Gentsesteenweg 175

9420 Erpe-Mere Huis Te Koop
154 m² wonen
1.459 m² perceel

Vind uw nieuwe thuis op de Gentsesteenweg in Erpe-Mere, een top commerciële locatie waar deze prachtig gerenoveerde woning met groot magazijn zich bevindt. Stap binnen via de inkomhal op het gelijkvloers en ontdek de woonkamer die baadt in natuurlijk licht, de keuken, wasruimte uitgerust met ingebouwde kasten en een moderne badkamer met douche en wastafel. Eveneens vindt u hier een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als extra woonkamer, kantoor of slaapkamer. De woning beschikt tevens over een ruime, droge kelder die zowel via de keuken als van buitenaf bereikbaar is.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar twee slaapkamers en een dressingruimte. Een tweede badkamer, uitgerust met een bad en wastafel, alsook een apart toilet zijn er ook aanwezig. Mocht u wensen de eerste verdieping verder uit te breiden met een extra slaapkamer en/of badkamer, dan is die mogelijkheid er mits het verkrijgen van de nodige vergunning.

Daarnaast biedt de woning toegang tot een keurig onderhouden magazijn van maar liefst 195m², inclusief een afgesloten garagebox en twee aparte opslagruimtes. Boven het magazijn is er nog potentieel voor extra opslag of om een kantoorruimte te creëren.

Het gebouw is voorzien van automatische sectionale poorten die bedienbaar zijn via afstandsbediening en toegangscode. Het pand is recent gerenoveerd, waarbij nieuwe ramen zijn geplaatst (met screens aan de zonnekant), een laadpaal en waterverzachter zijn geïnstalleerd en de daken vernieuwd zijn. De woning is tevens uitgerust met een alarm en camera's voor uw veiligheid.

Mis deze unieke kans niet om uw nieuwe thuis te vinden in Erpe-Mere!

* * *

Gentsesteenweg 175 - 9420 Erpe-Mere - TE KOOP: WONING + MAGAZIJN op een commerciële toplocatie te Gentsesteenweg in Erpe-Mere treffen we deze gerenoveerde woning aan met groot magazijn. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, apart toilet, woonkamer met veel lichtinval, keuken, wasruimte voorzien van ingemaakte kasten, eerste badkamer met douche en wastafel en tenslotte nog een polyvalente ruimte die kan dienen als extra woonruimte, bureau of slaapkamer. De woning is tevens voorzien van een zeer ruime en droge kelderruimte waar men comfortabel kan rechtstaan en die zowel toegankelijk is via de keuken als buiten. Op de eerste verdieping bestaat de woning uit een nachthal die toegang geeft tot twee slaapkamers en een dressingruimte. Tweede badkamer voorzien van een bad en wastafel alsook een apart toilet. Kopers hebben de mogelijkheid om de eerste verdieping nog verder uit te breiden met een extra slaapkamer en/of badkamer (mits toekennen van een nog te verkrijgen vergunning). Via de binnenplaats treffen we een zeer goed onderhouden ruim magazijn van maar liefst 195m² met extra afgesloten garagebox en twee aparte bergruimtes. De ruimte boven het magazijn biedt de mogelijkheid om nog extra opslagruimte te benutten of een kantoorruimte te creëren. Het gebouw werd voorzien van automatische sectionale poorten die bedienbaar zijn via afstandsbediening en toegangscode. Recente gevelafwerking, nieuwe ramen (screens aan zonnekant), laadpaal, waterverzachter, vernieuwde daken, alarm, camera’s... 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.040
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
1.459 m2
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
TR9AAMHIYER3
Makelaar Code
5942098
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240223-0003152415-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
05 Apr 2024
€625.000 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com