Home Te Koop Huis 9420 Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 236
Kaart

Oudenaardsesteenweg 236

9420 Erpe-Mere Huis Te Koop
3 slaapkamers

Bent u op zoek naar een halfopen woning met veel potentieel op een centrale locatie? Dan is deze ruime woning met drie slaapkamers, een garage en tuin wellicht precies wat u zoekt.

Deze woning is gelegen op een perceel van 3 are 55, met een goede straatbreedte en een ideale ligging dichtbij alle voorzieningen en de E40-opritten.

De huidige indeling van de woning is ruim, met een inkomhal met trap en apart toilet, een grote woonkamer, keuken, kantoorruimte en bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met bad en tweede toilet. De grootste slaapkamer kan eventueel worden uitgerust met een dressing of tweede badkamer. Daarnaast is er een zolder met veel potentieel, mits er een vaste trap wordt geplaatst.

De buitenruimte bestaat uit een voortuin, terras, oprit voor meerdere voertuigen en een aparte ruime garage, allemaal volledig omheind. De woning wordt verwarmd via CV op stookolie en modernisering is aanbevolen.

Gezien de ligging is de woning ook geschikt voor vrije beroepen of commerciële doeleinden. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.

* * *

Oudenaardsesteenweg 236 - 9420 Erpe-Mere - Bent u op zoek naar een half open bebouwing met veel potentieel, gelegen op een centrale locatie? Dan is deze ruime woonst met 3 slaapkamers, garage & tuin misschien wel wat u zoekt.

De woning ligt op een perceel van 3 are 55 en heeft een goede straatbreedte . De ligging is ideaal, u bent vlakbij alle voorzieningen en opritten E40.

De huidige indeling is ruim opgevat; inkomhal met trap en apart toilet, grote leefruimte, keuken, bureauruimte en bergruimte. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer met bad en tweede toilet. De grootste slaapkamer kan voorzien worden van een dressing of 2e badkamer. Verder nog een zolder die, mits het plaatsen van een vaste trap, zeer veel potentieel heeft.

Buiten een voortuin, terras, oprit voor verschillende voertuigen, ruime aparte garage en dit allemaal volledig omheind. Verwarming via cv op stookolie, algemene modernisering aangewezen.

Gezien de ligging, ook geschikt voor vrije beroepen of commerciële doeleinden.
Contacteer ons via 053 89 99 66 of info@immolierman.be voor het maken van een afspraak of voor extra informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.018
Algemeen
Type
Huis
Referentie
G-9H7EENURL4
Makelaar Code
0eb68070-a026-48d8-9ba6-89cff4
EPC Waarde
726 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240326-0003181145-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€339.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com