Kaart

Prinsdaal 41

9420 Erpe-Mere Huis Te Koop
170 m² wonen
325 m² perceel

Ontdek deze prachtig, volledig gerenoveerde halfopen bebouwing in het charmante Bambrugge. De woning ontvangt je met een gastvrije inkomhal, die leidt naar een knusse leefruimte, uitgerust met een houtkachel. De keuken is volledig ingericht en er is een afzonderlijk toilet op de benedenverdieping.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een badkamer compleet met wastafel, ligbad en aparte douche. De overloop biedt extra ruimte en functionaliteit.

Via een vaste trap bereik je de geïsoleerde zolderverdieping, die een groot derde slaapkamer en extra opbergruimte biedt. Het huis beschikt ook over een droge kelder.

Buiten vind je een overdekt binnenterras dat zich opent naar een zongericht buitenterras en tuin. Extra opslagruimte of een werkplaats zijn ook aanwezig in de vorm van extra bergingen.

Met kenmerken zoals centrale verwarming, dubbele beglazing, gloednieuwe elektriciteit en zonnepanelen, biedt deze woning tal van voordelen. Laat je verrassen door dit pareltje van een woning. Mis deze kans niet - perfect voor snelle beslissers!

* * *

Prinsdaal 41 - 9420 Erpe-Mere - Deze prachtige volledig gerenoveerde half-open bebouwing te Bambrugge bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een erg gezellige leefruimte met houtkachel, ingerichte keuken en apart toilet. Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer ( wastafel, ligbad en aparte douche) en een overloop. De geïsoleerde zolderverdieping is toegankelijk via vaste trap en bestaat uit een derde grote slaapkamer en opbergzolder. Ondergronds is er een droge kelder. Het overdekte binnenterras geeft uit op het buitenterras en de zongerichte tuin. Hier zijn ook nog extra bergingen/werkhuis aanwezig.
Centrale verwarming, dubbele beglazing, nieuwe elektriciteit, zonnepanelen... zijn slechts enkele troeven. Laat u verrassen door dit pareltje! Voor de snelle beslissers!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 314.000
Kadastraal Inkomen
€ 629
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
325 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
DQISAX46-LRC
Makelaar Code
5947634
EPC Waarde
436 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230612-0002915203-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€314.000 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com