Home Huis 9420 Erpe-Mere
Kerkstraat 21
Kaart

Kerkstraat 21

9420 Erpe-Mere Huis
230 m² wonen
1072 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing in het rustige Burst. Deze woning is perfect onderhouden en recentelijk vernieuwd, waardoor je meteen kunt intrekken. In 2018 zijn er 12 zonnepanelen met thuisbatterij geïnstalleerd, is er spouwisolatie aangebracht, zijn de daken van de pergola en veranda vernieuwd en zijn er nieuwe keukentoestellen geplaatst.

De tuin, die perfect georiënteerd is, is volledig opnieuw aangelegd met een extra terras en zwemvijver. Samen met de veranda en pergola vormt dit een prachtig geheel. De woning zelf heeft een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte, een apart kantoor, een lichte woonkamer, een aparte keuken met inbouwapparatuur, een grote aangrenzende bergruimte en een ruime inpandige garage met sectionale poort.

Op de eerste verdieping vind je naast de ruime overloop, vier slaapkamers, een comfortabele badkamer en een apart toilet. Daarnaast beschikt de woning over een grote geïsoleerde zolder met veel potentieel en een grote kelder - een extra troef voor deze woning.

Qua comfort is de woning uitgerust met hoogrendementsglas (PVC), centrale verwarming (stookolie), een conforme elektriciteitsinstallatie, spouwisolatie en 12 zonnepanelen met thuisbatterij. Hierdoor is het een energiezuinige woning met een uitstekende EPC.

In de directe omgeving vind je winkels, scholen, openbaar vervoer, een station, toegangswegen en de E40. Ben je op zoek naar een ruime instapklare woning met alle comfort, vier slaapkamers en een grote tuin? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak! Voor meer informatie bel 053/60.65.60.

* * *

Kerkstraat 21 - 9420 Erpe-Mere - EERSTE BEZOEKDAG ZONDAG 28 APRIL VAN 10u TOT 14u (ENKEL OP AFSPRAAK !!)

BURST - Deze zeer verzorgde halfopen bebouwing kan u vinden op zeer rustige en aangename locatie te Burst. Deze woning, welke steeds perfect werd onderhouden, onderging recentelijk nog enkele vernieuwingen en is bijgevolg dan ook direct instapklaar. Zo werd de woning in 2018 voorzien van 12 zonnepanelen met thuisbatterij, werd de woning voorzien van spouwisolatie, werden de daken van de pergola en veranda vernieuwd  en werd de keuken voorzien van enkele nieuwe keukentoestellen. Tevens werd de tuin, welke perfect is georiënteerd, volledig nieuw aangelegd (extra terras, zwemvijver) waardoor u ook hier, mede door de veranda en pergola, in een mooi totaalplaatje terechtkomt. Naar indeling zelf is de woning op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet en een vestiaireruimte, een apart bureau, een zeer aangename woonkamer voorzien van veel lichtinval, een aparte keuken voorzien van een geïnstalleerde keuken, een zeer ruime praktische aanpalende berging en een ruime inpandige garage voorzien van een sectionale poort. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de ruime overloop, 4 slaapkamers, een badkamer voorzien van alle comfort en een apart toilet. Verder beschikt deze woning nog over een zeer ruime geïsoleerde zolder welke nog enorme mogelijkheden biedt en is de grote kelder zeker een extra troef aan deze woning. Naar comfort toe is de woning voorzien van hoogrendementsglas (PVC), centrale verwarming (stookolie), een conforme elektriciteitsinstallatie, spouwisolatie en 12 zonnepanelen met thuisbatterij waardoor u hier terechtkomt in een energiezuinige woning met een uitstekend EPC.
In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen, openbaar vervoer, station, invalswegen en E40.

Kortom bent u op zoek naar een ruime instapklare woning voorzien van alle comfort met 4 slpks en grote tuin. Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak!! Voor meer info 053/60.65.60

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.026
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
1072 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
8H9UB1D4HCMP
Makelaar Code
5568321
EPC Waarde
177 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240414-0003213154-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com