Home Te Koop Huis 9420 Erpe-Mere
Gentsestraat 58-A
Kaart

Gentsestraat 58-A

9420 Erpe-Mere Huis Te Koop
188 m² wonen
500 m² perceel
3 slaapkamers

Gentsestraat 58-A - 9420 Erpe-Mere - BURST – Deze prachtige, energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning kunt u vinden op rustige maar toch vrij centrale locatie te Burst. Deze woning, welke afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen, biedt u naast een zeer ruime bewoonbare oppervlakte (188m²), alle moderne en hedendaagse comfort. Zo wordt de woning voorzien van alle nieuwste technieken en zorgt de combinatie van hoogrendementsglas, 12 zonnepanelen, geothermische warmtepomp, een regenwaterput van 10.000 liter, vloerverwarming, ventilatie enz... dat u hier terechtkomt in een uiterst energiezuinige woning, met zelfs een negatief energiepeil van -1. 

Naar indeling is de woning op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte, een zeer ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval met zicht op de tuin, een volledig geïnstalleerde open leefkeuken met een praktische aanpalende bergruimte en een garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van alle moderne comfort en een extra apart toilet. Extra troef aan deze woning is de vaste trap naar de zolderruimte, welke met zijn 37m² oppervlakte nog heel wat mogelijkheden biedt en de ideale speel-of hobbykamer kan vormen. De aangename en perfect georiënteerde tuin maken het plaatje compleet.

De oplevering van de woningen is voorzien eind 2024. In de vermelde prijs is een totaalafwerking voorzien van de woning waarbij zelfs de keuze van vloeren, keuken, badkamer enz... nog vrij te bepalen is door de koper. (Voorzien volgens de budgetten van het lastenboek). 

Geniet nog snel van de mogelijkheid tot eventuele aankoop onder 6% BTW. 

Op zoek naar een ruime, lichtrijke nieuwbouwwoning op een rustige maar toch vrij centrale locatie (nabij scholen, invalswegen, E40 en station Burst), aarzel dan niet en neem contact voor meer info via mail of op via 053/60.65.60. (Aankoop onder gesplitst stelsel)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 544.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
500 m2
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
TJ4VVSPKZ2VB
Makelaar Code
5957095
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€544.000 / De Ras & Ko
24 Apr 2024
€595.000 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com