Home Te Koop Huis 9940 Ertvelde
Kanaalstraat 92
Kaart

Kanaalstraat 92

9940 Ertvelde Huis Te Koop
130 m² wonen
320 m² perceel
3 slaapkamers

Deze solide en goed onderhouden halfopen bebouwing, gelegen in het rustige Rieme, biedt veel potentieel. Het huis is gebouwd op een ruim perceel vlakbij de kerk en profiteert van de recente heraanleg van het dorpscentrum, wat een absolute meerwaarde is. De woning zelf is zeer stevig en kan gemakkelijk worden opgefrist. Met meerdere kamers zijn er tal van mogelijkheden voor de indeling.

De zuidgerichte tuin is een echte troef, waar u kunt genieten van de zon, privacy en rust. Daarnaast zijn er aparte garages die bijzonder handig zijn. De locatie is ideaal, met vlotte verbindingen naar belangrijke wegen en nabijgelegen stadscentra.

Bovendien zijn er diverse financiële voordelen, zoals de mogelijkheid om te kopen met 3% registratierechten (bij eerste en enige aankoop) en de mogelijkheid tot renovatie tegen 6% btw. De woning is gelegen in een woongebied, dus uitbreiding is mogelijk.

Het perceel van 320 vierkante meter is mooi en ideaal, met een stevige constructie, gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken. Het huis heeft verschillende leefruimtes, twee ruime slaapkamers en een zolderverdieping die verder kan worden ingericht (vaste trap), waardoor er twee extra kamers mogelijk zijn. Er zijn ook verschillende bergingen aan de achterkant van het perceel en een handige brede oprit plus twee garages.

De indeling bestaat uit een inkom, voorplaats met eet- en zithoek (vroeger een winkelruimte), leefruimte, kelder, keuken, badkamer met toilet en de zonnige tuin. De eerste verdieping heeft twee volwaardige slaapkamers en de tweede verdieping biedt mogelijkheden voor extra kamers.

De straat en omgeving van de woning zijn volledig vernieuwd met aandacht voor groen, wat een meerwaarde biedt. Kom de mogelijkheden ter plaatse bekijken! Voor meer informatie of een bezoek, bel Mathias op +32 473 818 517.

* * *

Kanaalstraat 92 - 9940 Ertvelde - Deze stevige goed onderhouden HOB staat op een breed perceel onder de kerktoren van het rustige Rieme. De kern van Rieme werd volledig heraangelegd wat een absolute meerwaarde is ! Constructief staat het woonhuis zeer degelijk waardoor u vlot kan opfrissen en door de meerdere ruimtes zijn er veel mogelijkheden qua indeling ! In de ZUIDgerichte tuin kan u altijd genieten van de zon, de privacy & de rust en de aparte garages zijn bijzonder handig ! Op een kleine afstand staat u aan alle invalswegen & er is een vlotte verbinding naar de nabije centra's !
Troeven:
- Te koop aan 3% registratierechten (bij eerste en enige aankoop);
- Renoveren aan 6% btw mogelijk !
- Gelegen in woongebied - uitbreiding mogelijk !
- Mooi & ideaal perceel van 320 vierkante meter;
- Degelijke constructie + deels dubbele beglazing & rolluiken;
- Verschillende leefruimtes;
- 2 ruime slaapkamers + verder in te richten zolderverdieping (vaste trap) - 2 extra kamers mogelijk;
- Verschillende bergingen achteraan het perceel
- Handige brede oprit + 2 garages !

Indeling: inkom, voorplaats met eet- en zithoek (vroeger een winkelruimte), leefruimte, kelder, keuken, badkamer met toilet en de zonnige tuin.
1ste verdieping: 2 volwaardige slaapkamers.
2de verdieping (vast trap): mogelijkheden tot extra kamers.
+ 2 garages & verschillende bergingen.

De straat/omgeving van de woning werden dus volledig vernieuwd met oog voor groen, dit zorgt voor een meerwaarde ! Kom de mogelijkheden ter plaatse bekijken ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias +32 473 818 517 !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
320 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
SSPHS2L4EARQ
Makelaar Code
TKkanaalstraat92
EPC Waarde
953 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€199.000 / TDM Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com