Home Te Koop Huis 2910 Essen
Sint-Jansstraat 137
Kaart

Sint-Jansstraat 137

2910 Essen Huis Te Koop
147 m² wonen
381 m² perceel
3 slaapkamers

Deze prachtige nieuwbouwwoning in Essen, nabij scholen, winkels en de Kalmthoutse Heide, biedt u de mogelijkheid om inspraak te hebben in de afwerking. De woning, die naar verwachting in de zomer van 2024 klaar zal zijn, wordt tot in de kleinste details uitgewerkt voor een comfortabele en energiezuinige toekomst.

Het huis heeft een inkomhal van 6m² met gastentoilet, een leefruimte van 20m² op eikenparket, een keuken en eetruimte van 30m² op keramische tegel, en een bergruimte van 5m² die aansluit op de keuken. Via een vaste trap bereikt u de kelder van 33m².

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal van 13m² met apart toilet, drie slaapkamers van 13, 13 en 19m² op laminaat, en een badkamer van 11m² met ligbad, inloopdouche en lavabo. Er is ook een wasberging van 5m².

De tuin, die volledig wordt afgewerkt, is een uitzonderlijke toevoeging aan dit nieuwbouwproject. De tuin wordt voorzien van een beukenhaag, gazon en waterdoorlatende verharding. Een carport van 16m² en een extra tuinberging van 12m² zijn inbegrepen in de prijs.

De woning wordt gebouwd als BEN-woning met een E-peil van maximaal 20, wat betekent dat u vijf jaar lang vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. De woning wordt uitgerust met een lucht-water warmtepomp en 18 zonnepanelen.

Hoewel de afbeeldingen een goede indruk geven, zijn ze slechts voorbeelden. Voor gedetailleerde en actuele informatie kunt u het beste persoonlijk contact opnemen. U hoeft geen voorschot te betalen voor deze aankoop; de betaling vindt plaats bij het verlijden van de akte. De woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel. Neem voor meer informatie contact op via 03 240 11 99.

* * *

Sint-Jansstraat 137 - 2910 Essen - Inspraak in de afwerking is mogelijk, zolang het bouwproces dit toelaat. Alles wordt voor u tot in de puntjes uitgewerkt voor een mooie, comfortabele en energiezuinige toekomst! De eigenaar streeft ernaar de woning op te leveren in de zomer 2024.

Deze nieuwbouwwoning is gelegen in Essen. Vlakbij scholen, winkels en de Kalmthoutse Heide. 

De indeling is als volgt:
Een inkomhal op tegel ca. 6m² met een gastentoilet. De leefruimte ca. 20m² op eikenparket. Een keuken en eetruimte ca. 30m² op keramische tegel. Aansluitend op de keuken een bergruimte van ca. 5m². De traphal ca. 11m² op tegel. Een vaste trap geeft toegang tot de kelder van ca. 33m².

Op de 1e verdieping de nachthal ca. 13m² met apart toilet. Drie slaapkamers ca. 13,13 en 19m² op laminaat. De badkamer ca. 11m² op keramische tegel met een ligbad, inloopdouche en lavabo in meubel. Een wasberging ca. 5m². 

Uitzonderlijk voor een nieuwbouwproject wordt de tuin volledig afgewerkt. Voorzien van beukenhaag en deels zwarte draad, gazon en waterdoorlatende verharding. Een carport ca. 16m² en extra tuinberging ca. 12m² zijn inbegrepen in de aanneemsom. 

De woning wordt gebouwd als BEN-woning met een E-peil van maximaal 20. Hierbij hebt u als voordeel 5 jaar vrijstelling op de onroerende voorheffing. Er wordt een lucht-water warmtepomp voorzien en 18 zonnepanelen. De bouwheer streeft naar een E-peil < 5. 

De afbeeldingen geven een goede indruk maar dienen als voorbeeld. Voor een gedetailleerde en actuele opgave spreken we het best persoonlijk af.

Voor deze aankoop dient u geen voorschot te betalen, u betaalt pas bij het verlijden van de akte!
De woning wordt verkocht onder het stelsel van BTW. 

Voor meer informatie neem gerust contact op via 03 240 11 99. 
Virtueel bezoek

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
381 m2
Bewoonbare oppervlakte
147 m2
Referentie
ZOAG588XS24K
Makelaar Code
5920557
EPC Certificaat
In aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€475.000 / Immo Point
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com