Home Te Koop Huis 2910 Essen
Handelsstraat 13



immo Kaart

Handelsstraat 13, 2910 Essen

Huis Te Koop in Essen
131 m² wonen
512 m² perceel
2 slaapkamers

Handelsstraat 13 - 2910 Essen - Vrijstaande gezinswoning met twee slaapkamers, zeer kleine kamer/bij-ruimte waar een bed kan geplaatst, kleine kelder berging, zolder, garage, grote tuin (±255m²) met terras (±20m²), voortuin (±63m²), dubbel glas (99.9%), houten schrijnwerk en berging gelegen in het centrum vlakbij het station en voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, enz. Woning beschikt over EPC label D.

De woning is voorzien van een inkomhal met trap naar de enige en 1ste verdieping, verder rechtdoor heeft men de toegang tot de ruime leefkeuken en onmiddellijk rechts de toegang tot een ruime open L-vormige woonkamer met direct zicht op de tuin (±255m²) en ramen met elektrische rolluiken.

Eveneens kan men via de woonkamer de ruime basic leefkeuken bereiken waar zich een toegang bevindt tot een kleine kelder-berging, verder door is er een kleine hal met gastentoilet, bij-keuken/wasruimte (met aansluiting wasmachine en droogkast) en de achterdeur die uitgeeft op de tuin.

Via de trap in de inkomhal bereikt men de enige en 1ste verdieping met nachthal die rechtdoor uitgeeft op de badkamer met ligbad en wasmeubel en dan verder in wijzerzin op één grote slaapkamer, één heel grote slaapkamer en een zeer kleine kamer/bij-ruimte waar een bed kan geplaatst.

De zeer ruime zolder is bereikbaar via een vlizotrap gelokaliseerd in de nachthal. Verder is de woning voorzien van een aangename tuin met terras en ruime garage met berging. Overal (99.9%) dubbel glas en houten schrijnwerk in goede staat.

Een uitbreidingsmogelijkheid dient zich aan a.d.h.v. de zolder, de nachthal kan uitgebreid d.m.v. ingebruikname van de kleine kamer/bij-ruimte waar dan een volwaardige trap naar de zolder kan geplaatst. Door implementatie van dakkapellen (dient aangevraagd) kan men dan de zolder volledig tot leefzolder (bv extra slaapkamers) omvormen.


Diverse

EPC Label D
Gezinswoning
2 slaapkamers
Expansie mogelijk
Kelder en zolder
Garage en berging
Grote tuin met terras
Dubbel glas (99.9%)
Houten schrijnwerk


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 320.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
512 m2
Bewoonbare oppervlakte
131 m2
Referentie
1QZGGF3TD2EX
Makelaar Code
2786
EPC Waarde
380 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
0002852084
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
neen
Verkavelingsvergunning
neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
neen
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€320.000 / Immo Debacko
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com