Kaart

7120 Estinnes Huis
19 slaapkamers
€1.950.000

* * *

Het kasteel van Rouveroy, in de 18e eeuw gebouwd door de graven van Bousies, is een gebouwencomplex dat bestaat uit het kasteel, een grote binnenplaats en twee bijgebouwen, en is gelegen in een aangenaam park van ± 1,7 hectare.
Het complex werd in de jaren 1990 gerenoveerd en is momenteel zorgvuldig verdeeld in 6 verschillende eenheden en staat te huur. Het hoofdgebouw heeft een lift en op de begane grond bevindt zich een flat met één slaapkamer en grote ontvangstruimten met uitzicht op het park. De eerste verdieping heeft een grote master flat met 3 slaapkamers en badkamers en grote ontvangstkamers. De bovenste twee verdiepingen zijn verbouwd tot twee maisonnettes met 3 slaapkamers en een studio-appartement. Een vleugel van de bijgebouwen is gerenoveerd tot twee woningen met 4 slaapkamers van meer dan 300 ㎡ die momenteel worden verhuurd. De laatste vleugel wacht op renovatie.
Andere: Mogelijkheid tot aankoop van een aangrenzend huis en/of een extra weiland van ± 1 hectare.
Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen is te bepalen o.b.v. de boekhouding van de vennootschap rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.
Estinnes is een Franstalige gemeente in België, gelegen in het Waalse Gewest in de provincie Henegouwen, niet ver van de Franse grens.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Maximilien Indekeu +32 (0) 472 21 40 58.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.950.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
VK0Y30XVNVSX
Makelaar Code
4893578
EPC Waarde
192 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
12 Oct 2022
€1.950.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com