Kaart

1040 Etterbeek Huis
105 m² wonen
2 slaapkamers
€515.000

Perfect gelegen aan een mooie, groene laan in de wijk Montgomery vind je dit uitstekende appartement in zeer goede staat. Het pand heeft een oppervlakte van ongeveer 105 vierkante meter, inclusief terrassen. Er is een stedenbouwkundige vergunning verkregen om een extra verdieping te bouwen en zo een geweldig duplex penthouse van ongeveer 170 vierkante meter te creëren. Dit penthouse zou dan kunnen beschikken over 4 slaapkamers, 3 badkamers en een groot terras.

Op dit moment bestaat het appartement uit een entreehal, een ruime, lichtovergoten woonkamer met toegang tot de volledig uitgeruste keuken, een voorterras, een nachthal, 2 slaapkamers die uitkomen op het balkon, een badkamer en een doucheruimte. Er is een mogelijkheid om een garagebox te kopen voor €30.000. Het energieprestatiecertificaat (EPC) is F.

Met deze ideale ligging en fantastische uitbreidingsmogelijkheden, biedt dit vastgoed een unieke kans voor zowel gezinnen als investeerders om een thuis of investeringseigendom van topkwaliteit in een gewilde Brusselse wijk te verwerven.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Idéalement situé dans une belle avenue arborée du quartier Montgomery, excellent appartement en très bon état offrant une superficie de ± 105m² + terrasses avec permis d'urbanisme obtenu afin de construire un étage supplémentaire et ainsi obtenir un fabuleux duplex penthouse de ± 170m² agrémenté de 4 ch + 3 salles d'eau et sa grande terrasse. Actuellement les lieux se présente comme suit: hall d'entrée, spacieux séjour baigné de lumière donnant accès à la cuisine entièrement équipée, balcon avant, hall de nuit, 2 chambres donnant accès au balcon, une salle de bains, salle de douche. Possibilité d'acquérir un box de garage au prix de 30.000 euros. PEB F

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 515.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
CGFJLLKYFWIB
Makelaar Code
5879470
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€515.000 / Victoire Immobilier Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com