Kaart

1040 Etterbeek Huis
5 slaapkamers
€3.850.000

Dit statige herenhuis, gelegen in een sfeervolle laan nabij de Montgomery-rotonde en tegenover het gerenommeerde Sint-Michielscollege, ademt de grandeur van 1910 uit. Het huis met zijn 7 meter brede en indrukwekkende voorgevel is gebouwd op een perceel van 450 m² en heeft een bruto oppervlakte van maar liefst 737 m², verspreid over verschillende verdiepingen die bereikbaar zijn via een lift.

Je wordt verwelkomd in een grote marmeren inkomhal waar een prachtige trap je naar de bovenverdiepingen leidt. De begane grond omvat verder nog een afzonderlijke eetkamer en een volledig ingerichte keuken inclusief ontbijthoek. Vanuit de keuken heb je toegang tot de aangelegde tuin, de ideale plek voor een ontspannen ontbijt op een zonnige ochtend.

De eerste verdieping biedt ruime ontvangstzalen, allemaal voorzien van een open haard en met toegang tot een terras dat uitloopt in de tuin. Op de tweede en derde verdieping vind je het slaapgedeelte, bestaande uit een hoofdslaapkamer met dubbel bad/douche, een aanpalende kleedkamer en een aparte studeerkamer. Daarnaast zijn er nog 3 andere slaapkamers, twee extra badkamers en zelfs een thuisbioscoop. De bovenste verdieping werd ingericht met nog een slaapkamer met en-suite badkamer en een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als sport- of spelkamer.

De woning is voorzien van een lift en waterontharder en beschikt tevens over kelders, een wijnkelder, een wasruimte en Buderus gas boiler. Voor je wagen(s) is er een garage die plaats biedt aan 2 tot 3 auto's.

Dit herenhuis bevindt zich in de rustige wijk Sint-Michiel die bekend staat omwille van de nabijheid van grote parken, winkelcentra, gerenommeerde scholen en belangrijke verkeersassen. Daarnaast bevinden ook de Europese instellingen, diverse winkels en verschillende verkooppunten zich op een steenworp afstand.

Voor een bezoek of meer informatie kan je terecht bij Bertrand de Moffarts op het nummer +32 (0) 475 94 45 08.

* * *

In een laan nabij de Montgomery-rotonde, tegenover het Sint-Michielscollege, een herenhuis uit 1910 met een bruto oppervlakte van ± 737 m² op een perceel van 4 are 50.
Met zijn 7 meter brede voorgevel en een lift, omvat dit huis op de begane grond een grote marmeren inkomhal met een grandioze trap, een vestiaire, een aparte eetkamer, een ingerichte keuken met ontbijthoek die uitgeeft op de aangelegde tuin. De eerste verdieping biedt ruime recepties met open haard die uitkomen op een terras met toegang tot de tuin. Het slaapgedeelte op de tweede en derde verdiepingen heeft een hoofdslaapkamer met dubbel bad/douche, en-suite kleedkamer en aparte studeerkamer, evenals 3 slaapkamers, twee badkamers en een thuisbioscoop. De bovenste verdieping biedt een slaapkamer met en-suite badkamer en een multifunctionele ruimte (sport/spelkamer).
Overig: lift, waterontharder, kelders, wijnkelder, wasruimte, Buderus gas boiler, 2 tot 3 auto garage.
In de buurt van grote parken, winkelcentra, gerenommeerde scholen en belangrijke verkeerswegen biedt de wijk Sint Michiel een rustige levensstijl met gemakkelijke toegang tot de Europese instellingen, winkels en diverse verkooppunten.
Voor elk bezoek of informatie, aarzel niet om contact op te nemen met Bertrand de Moffarts op + 32 (0) 475 94 45 08.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.850.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
YT73RQ0YSIXQ
Makelaar Code
5926152
EPC Waarde
220 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€3.850.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com