Kaart

1040 Etterbeek Huis Te Koop
320 m² wonen
150 m² perceel
6 slaapkamers

Deze ruime eengezinswoning is te vinden in Etterbeek, nabij het Boileau/chant d'oiseau metrostation. Het pand beslaat een oppervlakte van maar liefst 320 vierkante meter en is gebouwd op een zuidgericht perceel van 1a50ca.

Bij binnenkomst tref je een inkomhal met vestiaire en een uitnodigende woonkamer van circa 47 vierkante meter met een open haard en uitzicht op de tuin. De half ingerichte keuken, een gastentoilet en de garage bevinden zich eveneens op de begane grond.

Op de eerste verdieping leidt een nachthal naar drie slaapkamers, elk voorzien van ingebouwde kasten. De kamers variëren in grootte van 12 tot 23 vierkante meter. Aanvullend vind je hier een kleine dressing en een badkamer voorzien van een bad, douche, dubbele wastafel op kast, bidet en toilet.

De tweede verdieping biedt ruimte aan nog eens drie slaapkamers, variërend van 13 tot 33 vierkante meter. Twee hiervan zijn communicerend. Een van deze kamers heeft toegang tot een groot terras aan de achterzijde. Een tweede badkamer, voorzien van een douche in bad, wastafel en toilet, bevindt zich ook op deze verdieping.

De kelderverdieping biedt veel opslagruimte, inclusief een wasruimte, stookruimte en wijnkelder. Het energieprestatiecertificaat van het pand is F, met een verbruik van 337KWH per vierkante meter per jaar.

Dit is de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort in het hart van Etterbeek. Bezichtig deze woning om zijn ware potentieel te ontdekken.

* * *

ETTERBEEK, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het metrostation Boileau/chant d'oiseau, ruime eengezinswoning met +/-320m² woonoppervlakte waarvan 375m² gebouwd op 1a50ca ZUID gerichte grond. De begane grond bestaat uit een inkomhal met vestiaire, aangename woonkamer van +/-47m² met open haard met zicht op de tuin, half ingerichte keuken, gastentoilet en garage. De 1ste verdieping omvat een nachthal die leidt naar 3 slaapkamers met ingebouwde kasten (12-22-23m²), 1 kleine dressing en 1 douchekamer (bad, douche, dubbele wastafel op kast, bidet, toilet). De tweede verdieping bestaat uit een hal met trap, 3 extra slaapkamers van 13-21-33m² (waarvan 2 communicerend), waarvan één met een groot terras aan de achterzijde, tweede doucheruimte (douche in bad, wastafel, toilet). Talrijke opslagruimtes in de kelderverdieping, waaronder een wasruimte, stookruimte en wijnkelder. EPC = F, 337KWH/m²/jaar. Video te bezichtigen op : https://youtu.be/R3mzsMiA-tw .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 960.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
150 m2
Bewoonbare oppervlakte
320 m2
Referentie
ZCGYYK2SCSPN
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€960.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com