Kaart

1040 Etterbeek Huis
139 m² wonen
92 m² perceel
3 slaapkamers
€645.000

Gelegen in de rustige buurt van Etterbeek, staat dit charmante woonhuis te koop. Met een oppervlakte van 158 vierkante meter en gebouwd op een perceel van 92 ca, is deze woning voorzien van alle comfort. Het huis beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, waardoor het een perfecte keuze is voor gezinnen.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u, waarna u verder kunt naar de volledig ingerichte keuken. De gezellige woonkamer, met een open haard, biedt toegang tot de aangename binnenplaats aan de achterzijde van het huis. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een ruime badkamer uitgerust met een ligbad, twee wastafels en een wc.

De tweede verdieping herbergt een derde slaapkamer, evenals een studeerkamer en een doucheruimte met douche, wastafel en wc. In de kelder bevindt zich een apart toilet, wasruimte, stookruimte en opslagruimte.

Het energiecertificaat van het pand is momenteel in behandeling, en de verwachte EPB-classificatie is E, wat neerkomt op een verbruik van 234 kWh/m² per jaar.

Dit vastgoedaanbod is exclusief bij L&P! Deze woning in Etterbeek, dicht bij allerlei voorzieningen, is zeker een bezichtiging waard.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

ETTERBEEK, in een rustige omgeving dichtbij vele voorzieningen. Charmant WOONHUIS (3 slpk/2bad) van 158m² gebouwd op een perceel van 92 ca. Het is als volgt samengesteld: inkomhal, super ingerichte keuken, woonkamer met open haard, toegang tot de binnenplaats achteraan. 1e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers, badkamer (bad, 2 wastafels, wc). 2e verdieping: slaapkamer, studeerkamer, doucheruimte (douche, wastafel, wc). Kelder: apart toilet, wasruimte, stookruimte, opslagruimte. Elektrisch certificaat in behandeling. EPB: E (234kWh/m²/jaar). Exclusieve aanbieding van L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 645.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
92 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
AZ1L-F7DZSHF
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€645.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com