Home Huis 3078 Everberg
Dalemstraat 1D
Kaart

Dalemstraat 1D

3078 Everberg Huis
209 m² wonen
4 slaapkamers
€499.000

Ontdek deze moderne, instapklare woning in het gezellige Everberg. Met een ruime bewoonbare oppervlakte van 209 vierkante meter en een gunstige ligging in het centrum, is dit de ideale thuisbasis. De woning verwelkomt je met een ruime en heldere keuken die afgewerkt is met kwaliteitsvolle materialen. Aangrenzend vind je de eetplaats en het gezellige salon, beide uitgerust met een warme parketvloer. Op de benedenverdieping is ook een apart toilet voorzien voor extra gemak.

Een praktische bureauruimte is gesitueerd op het tussenverdiep. De woning telt vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Eén van deze kamers heeft toegang tot een eigen badkamer via een dressing. Beide badkamers zijn voorzien van dubbele wastafels, toilet en douche, terwijl één ook een ligbad heeft.

Je auto parkeer je veilig ondergronds en er is extra opslagruimte in een private kelderberging. Buiten geniet je van de zon op een groot terras met uitzicht op een groen woonerf en een geklasseerde hoeve. Je energieverbruik blijft laag dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen.

Zorgeloos wonen is gegarandeerd met een conformiteit van de elektriciteitsinstallatie en een goede score op de watertoets. Je woont hier bovendien niet in een risicozone voor overstromingen. In de directe omgeving vind je tal van winkels, een school en diverse horeca- en recreatiemogelijkheden. Dankzij de nabijheid van de Leuvensesteenweg ben je verzekerd van een vlotte woon-werkverbinding. Stedenbouwkundige informatie is aangevraagd en het recht van voorkoop is van toepassing.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dalemstraat 1D - 3078 Everberg - Deze moderne, instapklare woning biedt 209m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC) en is gunstig gelegen in het centrum van Everberg. Via de inkomhal komen we binnen in de ruime en lichtrijke keuken met eethoek, die met kwaliteitsvolle materialen werd afgewerkt. De eetplaats en het gezellige salon, voorzien van parketvloer, sluiten hierop aan. Er is eveneens een apart toilet voorzien op het gelijkvloers. Op het tussenverdiep werd er een praktische bureauruimte ingericht. Er zijn 4 slaapkamers in totaal, waarvan telkens 2 per verdiep. Eén van deze slaapkamers gaat via een dressing naar een en-suite badkamer. Beide badkamers beschikken over een dubbele wastafel, toilet en douche. Eén badkamer beschikt bovendien nog over een ligbad.

Op de ondergrondse verdieping is er een parkeerplaats waar u uw wagen in alle veiligheid kunt parkeren. Het is tevens mogelijk om nog enkele spullen op te bergen in de private kelderberging. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een groot terras waar u in alle rust van het zonnetje kan genieten met uitzicht op het groene woonerf en geklasseerde hoeve. Verder kunt u genieten van een verminderd en efficiënt energieverbruik door de aanwezigheid van zonnepanelen.

De elektriciteitsinstallatie is conform.
Watertoets: perceelscore B, gebouwscore B.
Niet gesitueerd in een risicozone voor overstromingen.
Meerdere winkels en een school zijn in de nabijheid gelegen.
Horeca, openbaar vervoer en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving.
In een oogwenk bevindt u zich op de Leuvensesteenweg waardoor vlot woon-werkverkeer verzekerd is.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Voorkooprecht van toepassing.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
209 m2
Referentie
-6ZHGTM80S1K
Makelaar Code
613391e4-537e-467e-b37b-5dda66
EPC Waarde
144 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240321-0003184629-RES-1
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€499.000 / AEF Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com