Home Te Koop Huis 1140 Evere
Rue du Maquis 44
Kaart

Rue du Maquis 44

1140 Evere Huis Te Koop
176 m² wonen
196 m² perceel
3 slaapkamers

Gaëlle en Sylvain nodigen u uit om dit prachtige opbrengsthuis, gelegen in het hogere deel van Evere aan de grens met Woluwe-Saint-Lambert, te ontdekken. Dit huis bevindt zich in een zeer gewilde buurt met gemakkelijke toegang tot Brussel, Europese instellingen, winkels en openbaar vervoer.

Het charmante huis is in uitstekende staat en bestaat uit twee appartementen. Op de begane grond vindt u een appartement met één slaapkamer, een ruime woonkamer, een eetkamer en een goed onderhouden tuin met terras om te genieten van de zonnige dagen. De eerste en tweede verdieping herbergen een prachtig duplexappartement met twee slaapkamers, een badkamer, twee douchekamers, een woonkamer, een keuken en een terras.

Dit huis met zijn ruime kamers is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een veilige en rendabele belegging in vastgoed. Biedingen starten vanaf € 640.000, onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons makelaarskantoor CENTURY21 Ever One via 02/241.21.21 of info@century21everone.be.

Let op: dit is een informatieve beschrijving en is niet bindend. De bestemming van het plan is voor twee woningen.

* * *

Rue du Maquis 44 - 1140 Evere - EVERE - Gelegen in het hogere deel van Evere, aan de rand van Woluwe-Saint-Lambert, nodigen Gaëlle en Sylvain u uit om dit charmante opbrengsthuis (of tweegezinswoning) te komen bekijken, in uitstekende algemene staat, in een zeer gewilde buurt dicht bij alle voorzieningen (toegang tot Brussel, Europese instellingen, winkels, openbaar vervoer, ...).

Op de begane grond bestaat de woning uit een appartement met 1 slaapkamer, een ruime woonkamer, een eetkamer, en een goed onderhouden tuin met terras om van de mooie dagen te genieten. Op de 1e en 2e verdieping biedt het ook een mooi duplexappartement met 2 slaapkamers, 1 badkamer, 2 douchekamers, woonkamer, keuken en terras.

Met grote ruimtes is deze woning perfect voor wie op zoek is naar een veilige en rendabele investering, een uitstekende kans om te investeren in vastgoed !!!

BIEDEN VANAF € 640.000 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars)

Neem contact op met ons makelaarskantoor CENTURY21 Ever One - 02/241.21.21 - info@century21everone.be

Bestemmingsplan: 2 woningen

Informatief en niet-bindend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 640.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
196 m2
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
9Q5DFYX3GUZK
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€640.000 / C21 Ever One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com