Home Te Koop Huis 9940 Evergem
Kluizendorpstraat 96
Kaart

Kluizendorpstraat 96

9940 Evergem Huis Te Koop
105 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante en gezellige woning in de nabijheid van het pittoreske Kluizen. Geniet van zijn levendige dorpskern, bruisend verenigingsleven en diverse groene zones, terwijl je profiteert van de vlotte verbinding met de steden als Gent en Eeklo.

In het hart van de woning bevindt zich de moderne leefkeuken (gebouwd in 2022), uitgerust met alle benodigde comfort en een prachtig uitzicht op de tuin. Een groot raam zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je optimaal kunt genieten van elk seizoen.

De aangrenzende woonkamer biedt een warme en uitnodigende sfeer, verwarmd door een houtkachel. Deze karakteristieke verwarmingsmethode draagt bij aan de huidige energiescore, die met een kleine aanpassing eenvoudig naar een B-label zou kunnen worden gebracht.

Ben je ecologisch bewust? Wees gerust, het huis is uitgerust met hoogrendementsglas en een goed geïsoleerd dak om energie-efficiëntie te garanderen.

Op de begane grond bevindt zich een comfortabele slaapkamer en een praktische badkamer, compleet met douche en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers met mooie balken van de zichtbare dakstructuur, deze voegen charme en karakter toe aan de ruimtes. Daarnaast beschikt het huis over een multifunctionele ruimte die momenteel ongebruikt is. Deze ruimte kan gemakkelijk getransformeerd worden in een extra slaapkamer, kantoorruimte of zelfs een extra woonruimte naar wens.

Kortom, deze woning combineert het comfort en de charme van landelijk wonen met de nabijheid van de stadsvoordelen, waardoor het de ideale keuze is voor zij die op zoek zijn naar het beste van beide werelden. Koop nu je droomhuis in Kluizen!

* * *

Kluizendorpstraat 96 - 9940 Evergem - Cosy woning vlakbij Kluizen-dorp
Kluizen is gekend voor de gezellige dorpskern en het bruisende verenigingsleven. Er zijn heel wat groene zones en er is een vlotte verbinding met de nabijgelegen steden Gent/Eeklo.
De moderne leefkeuken (2022) is het hart van de woning en voorzien van alle comfort met een leuk zicht op de tuin. Schuif het grote raam open en geniet van een heerlijk binnen-buitengevoel.
Aansluitend op de keuken: de gezellige living.
De living wordt op vandaag verwarmd met een houtkachel en dat weegt zwaar door op de huidige energiescore. Mits een kleine ingreep kan je hier gemakkelijk naar energiescore B gaan.
Het dak is voldoende geïsoleerd en de ramen zijn recent allemaal vervangen met hoogrendementsglas.
Ook op het gelijkvloers: een eerste slaapkamer en de badkamer met douche en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping: twee ruime slaapkamers met karaktervolle balken van de zichtbare dakstructuur.
Een extra polyvalente ruimte is aanwezig en momenteel niet in gebruik, maar kan met gemak geïntegreerd worden in de bestaande ruimtes als extra slaapkamer/living/bureau/…

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 311.000
Kadastraal Inkomen
€ 198
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
105 m2
Referentie
DLK-VWUB8SBH
Makelaar Code
18279
EPC Waarde
481 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€311.000 / Infinimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com