Home Te Koop Huis 9940 Evergem
Kouterstraat 47
Kaart

Kouterstraat 47

9940 Evergem Huis Te Koop
257 m² wonen
404 m² perceel
6 slaapkamers

Dit recent gerenoveerde woonhuis in Evergem, een van de meest gewilde wijken, biedt een overvloed aan ruimte en comfort. Met zes slaapkamers, twee badkamers, een ruime inpandige garage en een zonnige tuin op een perceel van 404 vierkante meter, is dit het perfecte familiehuis. Bovendien is het huis energiezuinig met een EPC van 218 kWh/m2/jaar (label C), wat betekent dat er geen verplichting tot renovatie is.

Het huis is volledig instapklaar, recent geschilderd en voorzien van dubbel glas, rolluiken en elektrische screens. De centrale verwarmingsketel en de nodige isolatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Bij binnenkomst treft u een hal met vestiaire en toegang tot de inpandige garage/wasplaats. De begane grond beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer met houthaard. Op de eerste verdieping vindt u een apart toilet, een badkamer met bad/douche en drie ruime slaapkamers. De tweede verdieping biedt een tweede badkamer met douche en toilet, en nog eens drie slaapkamers.

Een woning als deze, instapklaar met zes slaapkamers, is zeldzaam in deze prijsklasse in Evergem. Wees er snel bij! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Mathias op 0473 818 517.

* * *

Kouterstraat 47 - 9940 Evergem - Dit woonhuis werd recent gerenoveerd en voorzien van een volledig nieuwe uitbouw waardoor er maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers zijn ! Tevens beschikt dit pand over een ruime inpandige garage, een ruime oprit & zonnige tuin. Dit allemaal gelegen in één van de meest gegeerde wijken in Evergem ! Door het EPC van 218 kWh/m2/jaar (label C) bent u ook zeker dat de woning meer dan voldoende geïsoleerd is en op energetisch vlak goed scoort waardoor er geen renovatie verplichting is !
Troeven:
- Mooi perceel van 404 vierkante meter - EXTREEM rustige locatie;
- 100% Instapklaar - RECENT GESCHILDERD en een EPC LABEL C
- Dubbel glas + rolluiken en screens (elektrisch), CV-ketel en voorzien van nodige isolatie !
- 6 volwaardige slaapkamers & 2 badkamers !

Indeling: inkomhal met vestiaire, inpandige garage/wasplaats, geïnstalleerde keuken en de aangename leefruimte met houthaard.
1ste verdieping: apart toilet, badkamer 1 met bad/douche en 3 ruime slaapkamers.
2de verdieping: badkamer 2 met douche en toilet & de overige 3 (nieuwbouw) slaapkamers.

Wees er snel bij ! Een instapklare woning met 6 slaapkamers in deze prijsklasse is enorm moeilijk te vinden op Evergem ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.278
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
404 m2
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
K0YWUNVLMUFM
Makelaar Code
TKkouterstraat47Evergem
EPC Waarde
218 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€435.000 / TDM Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com