Home Huis 9940 Evergem
Bosbesstraat 10
Kaart

Bosbesstraat 10

9940 Evergem Huis
221 m² wonen
634 m² perceel
2 slaapkamers
€490.000

Gelegen in een rustige doodlopende straat van Evergem, in een kindvriendelijke residentiële buurt, vind je deze ideale gezinswoning. Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer, belangrijke verkeersaders (R4, N9, E34, E40), winkels en scholen, is jouw dagelijkse routine eenvoudig en comfortabel. Geniet ook van de mogelijkheid om met de fiets naar het centrum van Gent te gaan, dat slechts 9 km verderop ligt.

Bij binnenkomst leidt de hal je naar een apart kantoor met ingebouwde kasten en een apart gastentoilet. Het huis opent zich vervolgens naar een prachtige, lichte woonkamer met een open keuken, volledig uitgerust met alle nodige toestellen (koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat). De keuken strekt zich verder uit naar een aangename veranda. Een schuifraam biedt toegang tot het ruime terras en tuin, uitgerust met een bovengronds zwembad en jacuzzi die worden verwarmd door een warmtepomp geïnstalleerd in de tuinberging – een installatie die dateert van november 2023!

Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de garage, die plaats biedt aan twee wagens. Ga naar de eerste verdieping om twee ruime slaapkamers te vinden, met optie tot een derde slaapkamer. De eerstgenoemde leidt naar een dressing, volledig uitgerust met ingemaakte kasten, en van daaruit naar een badkamer met een douche en dubbele wastafel. Een apart toilet is beschikbaar op de nachthal. Met een toegangsluik bereik je de zolder.

De elektriciteit is conform en het pand is asbestveilig. Het gunstige EPC is 267 Kwh/(m2 per jaar). De woning wordt verwarmd op gas. Relevante documenten zijn Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Vv. Kies voor deze woning en geniet van de ideale balans tussen stad en rust, comfort en functionaliteit.

* * *

Bosbesstraat 10 - 9940 Evergem - Deze ideale gezinswoning in Evergem is gelegen in een doodlopende straat in een residentiële en kindvriendelijke wijk. Openbaar vervoer, belangrijke invalswegen (R4,N9,E34,E40), winkels en scholen zijn een sterk pluspunt. Gent centrum is vlot met de fiets te bereiken, zo'n 9 km.

De inkomhal geeft toegang tot een apart bureau met ingemaakte kasten en een apart gastentoilet. Vervolgens is er een lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen (koelkast, vaatwas, oven, microgolfoven, inductie kookplaat). Aansluitend op de keuken vind je een uitbouw/veranda. Met een schuifraam bereik je het ruime terras en tuin die voorzien is van een opbouw zwembad met jacuzzi. Deze worden verwarmd met een warmtepomp die zich bevindt in de tuinberging. De installatie dateert van november 2023! Vanuit de keuken heb je toegang tot de garage waar plaats is voor 2 wagens. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot creëren van een derde slaapkamer (dit werd zo voorzien op plan maar anders uitgevoerd). De eerste slaapkamer leidt naar de dressing volledig voorzien van ingemaakte kasten. Zo komt u in de badkamer met douche en dubbele lavabo. Er is een apart toilet op de nachthal. Met een toegangsluik bereik je de zolder. Elec conform, asbestveilig, gunstig EPC 267 Kwh/(m2 jaar). CV op gas. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Vv.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 490.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
634 m2
Bewoonbare oppervlakte
221 m2
Referentie
IS2QCO0BLJYL
Makelaar Code
3697522
EPC Waarde
267 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€490.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com